Väidetavalt riivas Benedict «Sherlock» Cumberbatch oma Lamborghiniga jalgratturit, kes talle siis vastu lõuga virutas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: FRED THORNHILL / REUTERS/Scanpix

Kinnitamata andmetel sõitis Briti menusarja «Sherlock» staar Benedict Cumberbatch oma rohelise Lamborghini sportautoga Wighti saarel Freshwateris, kus ta riivas jalgratturit, kes kukkus.

42-aastane staar oli tulnud autost välja ja läinud uurima mis juhtus. Ta oli aidanud jalgratturi maast üles, kuid see mees lõi teda näkku, teatab dailymail.co.uk.

Jalgrattur oli 63-aastane Michael Lawrence, kes enda sõnul ei näinud kohe, et tegemist oli tuntud näitlejaga.

«Michael sirutas oma käe välja, näitamaks, et ta tahab pöörata. Kuid ta käsi sai autolt tugeva löögi, mille tõttu ta pikali kukkus. Lisaks käe vigastamisele sai ta ka kukkumisel vigastusi,» teatasid mehe sõbrad.

Cumberbatchi esindaja teatel ei ole näitlejal rohelist Lamborghinit, kuid Lawrence jäi oma seisukohale, et sellise auto roolis oli Cumberbatch.

Lawrence’i sõprade väitel süüdistas Cumberbatch jalgratturit keset teed sõitmises ja õnnetuse tekitamises.

«Sherlocki» staar oli hoolimata saadud löögist näkku olnud viisakas, aidanud kannatada saanut ja viinud ta lähimasse haiglasse.

Cumberbatch oli teatanud juhtunust politseile, kuid ei süüdistanud teda löönud jalgratturit ründamises. Kaks meest oli mobiilinumbreid vahetanud, et kahjutasudes kokku leppida.

Lawrence’i sõprade sõnul tahab ta oma käe- ja jalavigastuste eest saada vähemalt 20 000 naela (23 000 eurot).

Cumberbatchi esindaja ei ole seda rahasoovi kommenteerinud.

Hampshire’i politsei  teatel leidis selline juhtum Wighti saarel aset, kuid ei kinnitanud, et autoroolis oli Cumberbatch.

Cumberbatch ja ta 41-aastane naine Sophie on La Manche’i väinas asuval Wighti saarel sageli, kuna neil on seal suvemaja ning seal elab ka Sophie ema.

Londonis elaval paaril on kaks last, kolmene Christopher ja kahene Hal.

Benedict Cumberbatch ja ta naine Sophie Hunter 2018 Emmyde galal
Benedict Cumberbatch ja ta naine Sophie Hunter 2018 Emmyde galal Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures / FS/MPI/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles