Paparatso: Spice Girlsi tüdrukud teevad comebacki jaoks agaralt proove (1)

Elu24
Copy

Briti tüdrukutepunt Spice Girls läheb suvel taas tuuritama ning teeb nüüd agaralt proove. Bändi liikmed Geri Halliwell ja Emma Bunton jäid kõmupiltnike kaamera ette, kui saabusid rõõmsatujuliselt proovi. Vaata galeriist!

Brittide üks kõigi aegade populaarsemaid kooslusi Spice Girls teatas mullu novembris, et tuleb taas kokku ning võtab suvel ühiselt ette Suurbritannia tuuri.

1990ndatel maailmakuulsaks saanud bänd tuleb kokku koosseisus Geri Halliwell, Mel C, Mel B ja Emma Bunton. Popgrupi kõige kuulsam liige Victoria Beckham suurejoonelises kokkutulekus ei osale, ehkki Mel B hellitab veel lootusi, et tänaseks moeloojana kanda kinnitanud naine liitub nendega mõnel õhtul kasvõi külalisesinejana.

Esialgu on taasühinemiskontserdid välja kuulutatud kuueks õhtuks. Tuur algab 1. juunil Manchesteris ning jõuab lõpule kaks nädalat hiljem Londonis kuulsal Wembley staadionil.

Spice Girls koosseisus Melanie Chisholm, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown ja Emma Bunton, detsember 2007.
Spice Girls koosseisus Melanie Chisholm, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown ja Emma Bunton, detsember 2007. Foto: Reuters/ScanPix

Spice Girls oli inglise popansambel, mis sai alguse 1994. aastal. Bändi liikmete hulka kuulusid Melanie Brown («Scary Spice»), Melanie Chisholm («Sporty Spice»), Emma Bunton («Baby Spice»), Geri Halliwell («Ginger Spice») ning Victoria Beckham («Posh Spice»).

Nende 1996. aastal ilmunud lugu «Wannabe» sai ülemaailmseks hitiks, saavutades muusikaedetabelite esikoha lausa 37 riigis. Nende debüütalbum «Spice» müüs enam kui 31 miljonit koopiat ja kokku on nad müünud 85 miljonit plaati. Sellega on Spice Girls kindlustanud endale kõige populaarsema Briti muusikagrupi staatuse kohe pärast The Beatlesit.

Seekordne ühinemine ei ole tegelikult sugugi esmakordne. Bänd tegutses aastatel 1994–2000, uuesti tuldi kokku veel aastateks 2007–2008 ning viimati 2012. aastal Londoni olümpiamängudel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles