LL Cool J tänas 50 Centi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LL Cool J
LL Cool J Foto: Internet

Räpiveteran LL Cool J tänas 50 Centi selle eest, et too aitas tal taas «võlujõu tagasi saada».

Hip-hopi staar, õige nimega James Todd Smith III, kinnitas hiljutises intervjuus, et oli šokeeritud, kui 50 Cent talle ootamatult helistas, et pakkuda 2006.aastal ilmunud albumi, «Todd Smith», kohta konstruktiivset kriitikat, vahendab WENN.

LL Cool J sõnul aitasid nõuanded tal tagasi õigele teele saada ning andis inspiratsiooni selleks, et palgata 50 Cent uue albumi, «Exit 13», kaasprodutsendiks.

«See on imeline tunne. Ja teate, mis? Ma pean 50 Centi selle eest tänama. Kui kutt helistab sulle ja ütleb: «Ma arvan, et su plaat oli liiga aeglane, ja mõned osad olid veidi nõrgad.» ja sa ise mõtled täpselt samamoodi, on see suurepärane. Mul pole midagi selle vastu, et vestelda mehega, kes tundub oma kätt elu pulsil hoidvat. Temaga rääkimine aitas mul õigele teele saada ning taas oma võlujõud üles leida,» ütles LL Cool J.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles