Kas sellest pildist piisab, et päästa Miss Moskva tiitlist ilma jäänud kaunitar avalikust hukkamõistust?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Moskvaks valiti Alesja Semerenko.
Miss Moskvaks valiti Alesja Semerenko. Foto: Sputnik/Scanpix

24-aastane Alesja Semerenko valiti mullu detsembris Miss Moskvaks, kuid jäi sellest tiitlist mõni kuu hiljem ilma, kuna ei suutnud missikohustusi täita.

Semerenkot süüdistati kohusetundetuses ning väidetavalt valetas ta missivõistluse korraldajatele, et on haige, kuigi käis samal ajal lõbureisidel, kirjutas Mirror märtsis. Kaunitar on süüdistusi eitanud ning väitnud, et korraldajad kasutasid võimalust talt kroon lihtsal ettekäändel ära võtta, kuna neile polevat Semerenko algusest peale meeldinud.

Nüüd on sekeldustest möödas umbes kuu ning Semerenko loodab, et saab eluga rahus edasi minna. «Lõpuks saan ma rahus puhata ja elada nii, nagu ise tahan, teha pilte huvitavates kohtades ja kaifida,» kirjutas kaunitar Instagramis, vihjates skandaalile, mis puhkes, kui ta missikohustustest kõrvale viilimise ajal sotsiaalmeediasse puhkusepilte postitas.

Praegu puhkab endine Miss Moskva Dubais. «Ma tahaksin nüüd avaliku hukkamõistu nõela otsast minema saada, pöörduda õnne suunas ning seilata päikeseloojangusse,» avaldas Semerenko oma muinasjutulised lootused. Eks näis, kas sellest pildist piisab, et avalikkus kaunile venelannale andestaks.

Missikroon, mis olevat Semerenko käes kahjustada saanud, anti märtsi lõpus edasi «esimesele asemissile» Ksenia Paljonovale, kes kuulab loodetavasti paremini korraldajate sõna.

See on esimene kord võistluse 23-aastase ajaloo jooksul, kui missilt on tiitel ära võetud.

Esimene asemiss Ksenia Paljonova sai missikrooni endale, kuna Semerenko ei suutnud tingimusi täita.
Esimene asemiss Ksenia Paljonova sai missikrooni endale, kuna Semerenko ei suutnud tingimusi täita. Foto: TASS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles