Šokeeriv! Lauljatar Celine Dioni süüdistatakse satanismis (1)

Elu24
Copy
Lauljatar Celine Dion 2017. aastal.
Lauljatar Celine Dion 2017. aastal. Foto: Scanpix / Reuters

Kanadast pärit hitimeistrit Celine Dioni (51) süüdistatakse tema sooneutraalse rõivakollektsiooni tõttu satanismis, vahendab i-D.

Lauljatari rõivakollektsioon kannab nime CELINUNUNU ning see on loodud lastele, samuti on kõik riideesemed disainitud sooneutraalselt. 

Eelmisel nädalal andis üks USA preester intervjuu ajalehele National Catholic Register, milles süüdistab lauljatari deemonlikes kavatsustes ning peab Celine'i loodud t-särke, pükse ja dressipluuse «kindlasti satanistlikuks».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three is NOT a crowd #Celinununu #CelineDion

A post shared by Celinununu (@celinununu) on

«Olen veendunud, et see on deemonlik, kuidas see neutraalsuse asi levinud on,» kommenteeris Pennsylvania kogudusse kuuluv John Esseff. «See on vale. Ma isegi ei tea, kui palju sugusid praegu olemas peaks olema, aga neid on ainult kaks, nagu Jumal on loonud.»

Artiklis süüdistatakse Dioni ka varjatud ikonograafias ning viidatakse, et ta kollektsioon on «häiriv» ja «hämmastavalt kole».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool it! Check out our picks for the perfect weekend look #Celinununu

A post shared by Celinununu (@celinununu) on

«Kes maksaks 77 dollarit pealuudega beebiteki eest või 161 dollarit jaki eest, mis näeb välja nagu prügikott?» kirjutab autor Patti Armstrong artiklis.

Celine Dion ei ole teemat seni kommenteerinud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles