Fännid usuvad, et Jumalaema kiriku põlengu põhjustas Tommy Cashi vene pruta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid arvavad, et Katja Kischuk põhjustas Jumalaema kiriku põlengu.
Fännid arvavad, et Katja Kischuk põhjustas Jumalaema kiriku põlengu. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Märtsis andis räppar Tommy Cash mõista, et on abiellunud Vene poplauljatari Katja Kischukiga. Kuigi nüüdseks on selge, et abielu oli vaid lavastus, ei väsi Kischuk üllatamast.

25-aastane lauljatar on tagasi Pariisis, kus toimusid ka tema ja Cashi «pulmad». Viimasel Instagrami pildil poseerib Kischuk Jumalaema kiriku taustal, mis möödunud nädala esmaspäeval põlema süttis. Seni pole teada, millest põleng alguse sai, kuid seksika lauljatari fännidel on oma teooria.

«Nii et tema ongi põhjus, miks Notre-Dame põles,» kommenteeris üks pildi juures, vihjates sellele, et Kischuk on lihtsalt ebainimlikult kuum. «Katedraal ei suutnud sellisele leegile vastu panna,» nõustus ka teine. «Tuli saigi alguse Katjuša süül,» kinnitas kolmas.

Vaata pilti, mis fännide arvates Jumalaema kiriku põlengu müsteeriumile vastuse annab!

Lauljatar on kodumaal tuntud populaarsest tüdrukutepundist Serebro, kust ta aasta alguses lahkus.

Kischuk on varemgi sotsiaalmeedias silma paistnud seksikate fotode ja väljakutsuvate sõnumitega, näiteks andnud mõista, et hakkab pornot tegema, ning võtnud ka ihualasti.

Pärast Serebrost lahkumist on Kischuk alustanud soolokarjääri, võttes kasutusele artistinime Katerina. Esimeses singlis nägi lauljatari taustal puithoone põlengut.

«Ah et see siis videos põleski!» kommenteeris üks pilti, justkui oleks muusikavideo filmitud Jumalaema kiriku taustal. Tegelikult see nii loomulikult polnud. 

Juurdlus Jumalaema kiriku tulekahju tegelike põhjuste väljaselgitamiseks jätkub.

Kuigi on selgunud, et kiriku ehitustöölised eirasid suitsetamiskeeldu, pole usutav, et hoone konist süttis. Ühe põlengu võimaliku põhjusena nähakse ajutist lifti, mis paigaldati katedraali teravatipulisse torni renoveerimistöödeks vajalikele tellingutele, ent ka see teooria on ümber lükatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles