Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Uus Bondi-tüdruk mängis Keanu Reevesi filmis tema alasti ahistajat

Elu24
Copy
Ana De Armas on uus Bondi-tüdruk
Ana De Armas on uus Bondi-tüdruk Foto: Gilbert Flores/Broadimage / Gilbert Flores/Broadimage

Uud Bondi-tüdruk Ana De Armas osales koos Keanu Reeves'iga filmis «Knock, Knock», kus näitlejanna oli stseenis, mil ta paljastas oma rinnad.

Täna pärastlõunal avaldati, et Kuuba-Hispaania päritolu 30-aastane Ana De Armas teeb kaasa järgmisel aastal avaldatavas filmis «Bond 25». Ta ei tee seal mitte vaid kaasa, vaid teenib ära tänuväärse tiitli Bondi-tüdruk.

Ana De Armas'i esimene filmiroll pärineb aastast 2006, mil ta mängis filmis «Una rosa de Francia» Marie nimelist tegelast. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Sellest sai noore näitlejanna karjäär tuule tiibadesse ning stabiilselt tegi endale meelelahutusmaailmas nime. See päädis aastaga 2015, mil ta mängis erootilises põnevikus «Knock, Knock» Bel nimelist karakterit, kes koos Genesisega ahistab Keanu Reevesi mängitavat Evan Webber.

Kuigi «Knock, Knock» võib paljude filmihuviliste jaoks mittemidagi ütlev projekt olla, siis seda näinud inimesed ei ole kindlasti unustanud stseeni, kui märg ja alasti Ana De Armas oma rindu näitab.

Ana De Armas filmis «Knock, Knock»
Ana De Armas filmis «Knock, Knock» Foto: Kuvatõmmis videost

Loomulikult ei defineeri see stseen näitlejanna karjääri. Bondis kaasalöömiseks on vaja head näitlejaoskust ning Ana De Armasil seda kindlasti on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles