Red Hot Chili Peppers tuleb Tallinnasse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. juulil 2012 toob BDG Tallinna Lauluväljakule maailma ühe kuulsaima ja edukaima rock-bändi RED HOT CHILI PEPPERS
30. juulil 2012 toob BDG Tallinna Lauluväljakule maailma ühe kuulsaima ja edukaima rock-bändi RED HOT CHILI PEPPERS Foto: BDG Music

30. juulil 2012 toob BDG Tallinna lauluväljakule maailma ühe kuulsaima ja edukaima rock-bändi Red Hot Chili Peppers. Baltikumi ainus välikontsert ja regiooni suurim show leiab aset bändi uue kaua oodatud maailmaturnee raames.

Piletid Red Hot Chili Peppersi  kontserdile tulevad vabamüüki esmaspäeval, 12. detsembri hommikul kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kõigis Eesti Kontserdi kassades. Esimesel nädalal on piletitel soodushind 49 eurot.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba varem, alates neljapäevast, 8. detsembrist. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee

Red Hot Chili Peppersi esinemist korraldava BDG Musicu tegevjuhi Eva Palmi sõnul on Tallinna kontserdi näol tegemist bändi regiooni suurima publikuarvuga showga ning bändi kaua oodatud tuuri saadab väga suur huvi.

«Soomes, Tamperes mahutab Ratina staadion 32 tuhat inimest ja see müüdi tunniga välja, Lätis Red Hot Chili Peppers ei esine, Leedus korraldab BDG show Kaunase uuel areenil, mis mahutab 15 tuhat pealtvaatajat ning võib olla kindel, et see müüakse hetkega läbi.

2006. aastal Metallica ja 2009. aastal Madonna kontserdile saabus Tallinna ligi 30 000 turisti ning ka seekord ootame Tallinna Lauluväljakule palju fänne lähiriikidest», kommenteeris Palm ning lisas: «Eesti publik ootab igal suvel suurt Lauluväljaku kontserti ja üle kolme aasta toimub lõpuks ometi Tallinnas taas maailma ühe kuulsaima artisti megashow».

Eestisse esmakordselt saabuv Ameerika rock-bänd Red Hot Chili Peppers asus uuele maailmaturneele pärast  oma kümnenda stuudioalbumi «I’m With You» ilmumist, mis nägi ilmavagust selle aasta suve lõpus.

Kokku on Red Hot Chili Peppersi albumeid müüdud üle maailma üle 60 miljoni eksemplari. 1983. aastal Los Angeleses kokku tulnud bänd on pälvitud mitu Grammy auhinda, sealhulgas «Best Rock Album», «Best Rock Performance by Group», «Best Rock Song» ja «Best Hard Rock Performance With Vocal» kategoorias.

Tänasel päeval kuuluvad bändi koosseisu laulja Anthony Kiedis, bassist Flea, trummar Chad Smith ja kitarrist Josh Klinghoffer.

Red Hot Chili Peppers esineb ainsa välikontserdiga Baltimaades Tallinna lauluväljakul 30. juulil 2012 uue maailmaturnee raames.

Tallinnas esitab bänd  lugusid oma uuelt kauamängivalt ja kindlasti ka valiku varsema loomingu paremikust. 30. juulil Lauluväljakul tulevad esitusele sellised lood nagu «Can’t Stop», «The Adventures of Rain Dance Maggie», «Californication», «Otherside», «Give It Away», «Under The Bridge», «By The Way», «Dani California» jpt.

 

Red Hot Chili Peppersi Tallinna kontserdipileti hind on lähiriikides toimuvatest kontsertidest tunduvalt soodsam –  esimese müüginädala jooksul maksab pilet vaid 49 eurot.

«See oli bändi mänedžmendi ja meie kui korraldaja üldine soov jätta piletihind võimalikult taskukohaseks. Olen veendunud, et nii suure megastaari kohta on see väga hea hind, mis kindlasti võimaldab suuremal hulgal eestimaalastel oma lemmikbändi vaatama ja kuumala tulla», rääkis Eva Palm.

 

Piletid Red Hot Chili Peppersi Tallinna Lauluväljaku kontserdile tulevad vabamüüki esmaspäeva, 12. detsembri hommikul kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kõigis Eesti Kontserdi kassades.

Esimesel nädalal on piletitel soodushind vaid 49 eurot! Seejärel tõuseb hind 55 euroni, enne kontserti maksab pilet juba 59 eurot.  Müüki tulevad ka 4000 piletit otse lava ees olevasse eraldatud fännitsooni.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba varem, alates neljapäevast, 8. detsembrist. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee

 

RED HOT CHILI PEPPERSi Tallinna Lauluväljaku kontserdi produtsent on BDG Music koostöös LiveNationiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles