Superstaari-Artjom esineb üritusel Bitches, Beasts & Bleeding Ears

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tuvi ja Regina Teino Tantsustuudio TantsuGeen ametlik avamine toimus 24.septembril Rotermanni kvartali Valges Majas. 
Külalistele esines Superstaari-Artjom
Monika Tuvi ja Regina Teino Tantsustuudio TantsuGeen ametlik avamine toimus 24.septembril Rotermanni kvartali Valges Majas. Külalistele esines Superstaari-Artjom Foto: Tiit Mõtus

Superstaari-Artjom esineb sel reedel suurel Monster Energy eriüritusel Bitches, Beasts & Bleeding Ears.

Bitches, Beasts & Bleeding Ears on reedel Rockstars’is ja Woodstock’is kahel korrusel toimuv Monster Energy eriüritus, kus astuvad üles mitmed rockbändid ja ka superstaar Artjom Savitski.

Kuumade Monster Girlide rohkus, laia valikuga Monsteri energiajoogi ja kokteilimenüü, kust võib leida shote, nagu «Bleeding ears», «Monster pussy» ning «Jack the ripper». Vinged rockstaarid tekitavad klubisse varaste hommikutundideni koosluse, millest ei taha sel ööl ükski peojanuline pealinlane ilma jääda. Müüki läheb vaid piiratud arv pileteid, nii et ole varakult kohal.

Pidu aitavad lisaks Monster Energyle läbi viia Corona Extra ja Deafjack Productions. Üle ukseläve lastakse vaid täisealised külastajad.

Vaata peo kolmeosalist tutvustavat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles