Katie Meluale meeldib, et teda lesbiks peetakse

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Melua
Katie Melua Foto: Reuters / Scanpix

Lauljanna Katie Melua kinnitas, et kuulujutud, justkui oleks ta lesbi, ei häiri teda üldse.

23-aastane muusik, kes sai valmis oma kolmanda stuudioalbumiga, ütles, et talle meeldib kui fännid tema seksuaalse orientatsiooni üle spekuleerivad, vahendab music-news.

Jutud hakkasid liikuma 2005. aastal, kui Melua läks lahku Kooksi lauljast Luke Pritchardist. Naine on kinnitanud, et tema ei kavatse avalikkuse survele alla vanduda ning oma seksuaalsust avalikult lahkama hakata.

«Inimesed võivad mõelda mida iganes nad soovivad. Mulle meeldib oma avaliku imidži ümber veidi salapära hoida. Mingis mõttes, mida vähem sa ütled, seda parem,» seletas Melua.

Oma uue albumi «Pictures» üle tunneb muusik suurt uhkust: «See tundub tõepoolest olevat triloogia kolmas osa. See hoiab täpselt seda sama joont, millele me alati oleme tahtnud keskenduda – sõnad ja meloodia, emotsionaalne muusika, mis jõuab tagasi laulukirjutamise juurte juurde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles