Evelin Ilves ja Raimond Kaljulaid hakkavad koos poliitikat tegema (2)

Elu24
Copy
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Endine esileedi Evelin Ilves teatas mõned nädalad tagasi, et kandideerib Euroopa Parlamendi valimistel. Aktiivselt poliitikaga liitunud naine soovib koos keskerakondlasest Raimond Kaljulaidiga «rohelist liini» ajama hakata.

Raimond Kaljulaid jagas Facebookis postitust, kus tsiteeris Evelin Ilvest rohelisest maailmavaatest rääkimas. Evelin Ilvese jutt pärineb ERRi artiklist.

Evelin Ilves: «Seda väga tugevat rohelist mõtlemist on nii Elurikkuses, on nii Sotsiaaldemokraatides aina rohkem, on ka päris suur annus Eesti 200-s, on ka Raimond Kaljulaidis. Kui Raimond veel Keskerakonnas oli, siis toona vähemalt minuga läbi rääkides, ta rääkiski oma unistusest luua Keskerakonda väga tugev roheline liin. Eks seda koostööd tuleb meil siin kõvasti õppida tegema ja eks see võtab aega.» 

Raimond nõustus Evelini mõttekäiguga lisas, et rohelise mõtteviisiga poliitikud peaksid rohkem koostööd tegema.

Ta kirjutas: «Kui Euroopa valimised on möödas ja kohalikeni on veel kõvasti aega, siis kindlasti võiks Eesti nö «roheliste poliitikute kogukond» mõelda sellele, kuidas teha rohkem koostööd ja teineteist toetada. Vastasel juhul võidavad need, kes peavad kliimasoojenemist mingiks puukallistajate väljamõeldiseks.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles