GALERII Unustage 90-60-90! Tallinnas valiti esmakordselt pluss-suuruses misse

Elu24
Copy

Pühapäeval, 28. aprillil toimus klubis Prive konkurss naistele, kel on kurvikad vormid - Ms. Top of Estonia 2019 Plus Size. Üritus leidis Eestis aset esimest korda. Vaata galeriist pilte, mis toimus kohapeal!

Konkursi korraldajate eesmärgiks on murda kuvandit, et ilusad on ainult modellid, kelle parameetrid ei ületa üldtunnustatud standardeid 90-60-90.

Nende sõnul on ilusad vanaemad, konkursi Grandma Universe Estonia osalejad ning võitja tõestanud, et vanus on ainult number ning naine on ilus igas vanuses. Nüüd soovisid nad murda järgmist müüti. 

Angel Models Agency juhi Anna Mikkoneni sõnul on plus size iluduskonkursi kontseptsioon täpselt samasugune  nagu «tavaline». «Ainuke mis jääb ära on bikiinivoor, ilusad kleidid pakub naistele Marina Rinaldi bränd. Lisaks ootab osalejaid fotosessioon, huvitavad kohtumised ja sündmused.» 

«Konkursi finalistid saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil Ms. Top of the World 2019 Plus Size, mis toimub septembris Ukrainas,» lisas Anna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles