Selgus moelaval kokku varisenud meesmodelli arvatav surmapõhjus

Elu24
Copy
Modell Tales Soares.
Modell Tales Soares. Foto: AP/Scanpix

Sao Paulo moenädalal vaatajate silme ees kokku varisenud meesmodelli surma põhjuseks arvavad arstid olevat kaasasündinud haigus, kirjutab Daily Mail.

Brasiiliast pärit 26-aastane meesmodell Tales Soares kukkus paar päeva tagasi moenädala külaliste ees kokku ning suri. Meest tabas brändi Ocksa esitlemise ajal haigushoog, teatasid Sao Paulo moenädala korraldajad.

Külalised arvasid esmalt, et tegemist on moeetenduse juurde käiva näitemänguga, kuid mõistsid asjad tõsidust, kui meest ruttasid abistama meedikud.

Arstid kahtlustavad, et Soaresel võis olla kaasasündinud tervismure. Soarese agent Rogério Campaneli ütles meediale: «Kõik juhtus nii kiiresti ja ootamatult. Arstid kahtlustavad, et tal võis olla kaasasündinud probleem. Videote põhjal usuvad nad, et Soares suri juba moelaval.»

«Kõik juhtus nii kiiresti: ta kallistas lava taga sõpra, kes tema järel lavale astus, kõndis enesekindlalt välja, komistas ja kukkus,» lisas agent.

Algseltarvati, et Soaresel võis olla epilepsia hoog, sest vahetult peale kukkumist ajas ta suust vahtu välja. Modelli õe Gabrielle Gomesi sõnul ei teadnud ta, et vennal üldse terviseprobleeme oleks. Õde kinnitas, et Soares käis regulaarselt tervisekontrollis ja tal ei ole varem olnud epilepsia hooge.

Modell Tales Soares viiakse meedikute abiga lavalt haiglasse.
Modell Tales Soares viiakse meedikute abiga lavalt haiglasse. Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles