Abielu lahutanud Kris Humphries liigub eluga edasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NBA kossuöss Kris Humphries.
NBA kossuöss Kris Humphries. Foto: Kristina Bumphrey/AP

Tõsielustaarist Kim Kardashianist lahutanud kossuäss Kris Humphries on enda sõnul eluga edasi läinud.

Mees ütles, et vaatamata kõigele üritab ta keskenduda oma perele, mis on tema jaoks number üks, vahendas Digitalspy.

Küsimusele, kas lahutuse üheks põhjuseks võis olla ka nende elude teleekraanile toomine, vastas mees, et ei oska öelda, sest on abielus olnud vaid ühe korra. «Minule on hetkel kõige olulisem eluga edasi liikuda ja midagi saavutada. Elu seisneb pigem teiste aitamises ja sulle antud võimete kasutamises ning sellele olen ma nüüd ka keskendunud.»

Krisi arvates ei mõjutanud skandaal lahutuse ümber väga palju tema mainet. «Arvan, et kui inimesed mind tunnevad, siis nad teavad, kes ma olen ja mille eest seisan. Nad teavad, et annan ka midagi tagasi ja et olen tegelikult üks lõbus sell,» ütles mees. «Mind tegelikult ei huvita see kõmu.»

Mehelt uuriti, kas ta armastab endiselt Kim Kardashiani, mille peale oli Krisil öelda vaid üht: «Olen keskendunud sellele, mis allub minu kontrollile, seega olen taas valmis korvpalli mängima.»
 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles