Daniel Craig keeldus võttest räpasuse tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: SCANPIX

Käimas on uue Bondi-filmi «Skyfall» võtted, kus juba nii mõndagi ette on tulnud.

Väidetavalt keeldus superagent James Bondi kehastav Daniel Craig Londoni hotellis basseini äärsest võttest, kuna tema jaoks oli võttepaik liiga räpane, edastab Daily Mail.

Võtted toimusid luksuslikus Four Seasons hotellis.

«Meie bassein ja jõusaal on Londoni üks parimaid ning alati puhas. Kuid Daniel Craigi jaoks millegi pärast mitte. Näitleja pidas võttepaika mustaks. Ta ei pannud võtteks vajaminevaid riided enne selga, kui paik uuesti üle koristati,» lausus hotelli üks töötajatest.

Koos Daniel Craigiga oli sellel võttel ka Naomie Harris, kes mängib 23. Bondi-filmis agent Eve`i. Nad peavad kindlaks tegema, kes ähvardab Briti luurejuhti.

Esialgu arvati, et Harris hakkab mängima Miss Moneypennyt, kuid see ei pidanud paika.

Harris kirjeldas oma tegelaskuju Eve´i, kui naist, kes arvab, et on Bondiga võrdne, kuid tegelikult on ta alles «noor ja roheline».

Bondi ülemust M-i mängib jälle Judi Dench.

Nüüdses filmis ilmub M-i ellu üks «minevikukummitus», selle tõttu pannakse Bondi lojaalsus luurele proovile.

Kurikaela osas saab näha Hispaania kuulsust Javier Bardemi. Peaosalisena teeb kaasa veel ka Ralph Fiennes, kuid tema tegelaskuju kohta ei ole veel kuigi palju informatsiooni avaldatud.

Craigi sõnul on Bondi kehastamise võimalused üsna laiad ning ta ei ole enda arvates veel leidnud seda õiget viisi, kuidas selle tegelase jooni kõige paremini esile tuua.

23. Bondi-film «Skyfall» peaks vaatajateni jõudma järgmise aasta sügisel või talvel.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles