Kunagine staarfotograaf Galetin veedab pühad rahulikult pere seltsis Londonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetin
Indrek Galetin Foto: Stiina kase

Kunagise kõmuajakirjast Just! tuule tiibadesse saanud ja komeedina Eesti meelelahutusmaailma orbiidile kihutanud staarfotograaf Indrek Galetini elu veereb täna vaikseid radu pidi Londonis. Noormees töötab seal ühes sushibaaris klienditeenindajana.

Galetini meeldejäävamaid projekte Eestis oli kindlasti aastatetagune isikunäitus «Vahet pole - Amour», kus sai näha alasti Eesti staare, näiteks nagu Piret Järvis, Lenna Kuurmaa, Rolf Roosalu, Karolin Kuusik, Anu Saagim, Beatrice, Mari-Leen Kaselaan, Dana Ots, jpt.

Ka täna tegeleb Galetin lisaks igapäevatööle entusiastlikult oma suure kire - fotograafia edasiarendamisega, kirjutab Buduaar ning uurib, kuidas ja kas üldse, kiire elutempoga Indrek, sel aastal jõulupühi tähistada plaanib.

«Sel aastal omavad jõulud minu südames eriti olulist kohta, sest esimest korda saan veeta pühad oma pere ja sõprade seltsis just siinsamas, Londonis,» rõõmustab Indrek.

«Kindlaid plaane pole veel teha jõudnud, kuid alates 17. detsembrist saan lõpuks kätte oma raske töö ning vaevaga teenitud kahenädalase puhkuse,» sõnab noormees ning lisab et kauaoodatud puhkus on kohe kindlasti välja teenitud.

«Igal juhul soovin külastada Hyde Parkis asetleidvat «Winter Wonderland´i» ning nautida uisutamist. Šoppamist kui sellist ma absoluutselt ei salli, seega poodides ringi kolamas mind kohe kindlasti ei leia,» avaldab Indrek plaanid, mis tal jõuludeks seatud.

«Jõulud on minu jaoks vaikne püha, mida soovin ennekõike veeta koos perega, nautides kodusolemise lihtsust ja lähedaste seltsi,» ei pea Indrek kaua mõtisklema teemal, mida tema jaoks tähendavad jõulud.

Mis meenub sulle seoses meie kunagise staarfotograaf Indrek Galetiniga?

Kiika ka pildigaleriid Galetini hiilgeaastatest Eesti staaritaevas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles