Briti südametemurdja Jude Law tegi pruudiga kiired pulmad

Elu24
Copy
Jude Law noore Albus Dumbledore'ina filmis «Fantastilised elukad»
Jude Law noore Albus Dumbledore'ina filmis «Fantastilised elukad» Foto: Warner Bros.

Briti südametemurdja ja viimastel aastakümnetel ka Hollywoodis ilma teinud Jude Law abiellus privaatse tseremoonia ajal oma kallimaga eile.

46-aastane Jude abiellus äripsühholoogi Phillipa Coaniga tseremoonia ajal, kuhu ei olnud kutsutud ühtegi tema meelelahutusmaailma sõpra, vaid ainult peresõbrad ja - tuttavad.

Sherlocki filmide staar ning 32-aastane Philippa saabusid Londoni südames asuvasse Old Marylebone raehalli umbes kell 11:40. Jude jäi kaamerate ette, kui aitas oma tulevase kaasa otse neid sõidutanud Range Roverist raehalli treppidest üles. 

Tseremoonia kestis umbes tund aega. Raekojast väljudes siirduti ilma piltidele poseerimata tagasi autosse ning sõideti minema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jude Law & Phillipa Coan said I Do! 2019

A post shared by @ celebrity_wedding_photos on

Jude oli varem abielus Sadie Frostiga, kes on praegu 53-aastane. Neil on koos kolm last: 22-aastane Rafferty, 18-aastane Iiris ja 16-aastane Rudy. Nad lahutasid 2003. aastal. Hiljem selgus, et lahutuse põhjuseks oli mehe suhe filmi «Alfie» kaasnäitleja Siena Milleriga.

Pärast seda oli Jude natuke aega suhtes ka ameeriklasest modelli Samantha Burke'iga. Koos Samanthaga sai Jude Law neljandat korda isaks. Tüdruk sai nimeks Sophia ja on praegu üheksa-aastane. 

Sellega näitleja veel ei piirdunud. Muusik Catherine Harding sünnitas Jude'ile 2015. aastal tütre Ada.

Jude Law ja Phillipa kohtusid kolm aastat tagasi. Naine juhib enda ettevõtet «Stride», mis spetsialiseerub töötajate võimekuse parandamisele. Sellest ka tema töötiitel äripsühholoog.

Vaata Jude'i ja Phillipa pulma saabumisest ja lahkumisest pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles