Pirtsakas vürts: Victoria Beckham keelas oma perel Spice Girlsi kontserdile minna

Elu24
Copy
Beckhamite perekond 2012.
Beckhamite perekond 2012. Foto: AP/Scanpix

Moelooja Victoria Beckham (45) ei taha endise bändiga mingit pistmist teha ja keelas ka oma perekonnal olla Spice Girlsiga seotud, isegi kontserdikülalisena, kirjutab The Sun.

Spice Girls on ette võtnud Ühendriikide tuuri ning proovid selleks juba käivad. Geri Horner kutsus Beckhamite lapsed Brooklyni, RomeoCruzi ja Harperi ning Victoria vanemad kontserti nautima, kuid Victoria ise on sellele mõttele kategooriliselt vastu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

family birthday dinner @davidbeckham xxx kisses x ??????

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Jaanuaris ütles Victoria, et ei suuda oodata, et saaks oma lapsed bändi kuulama viia, sest tema sõnul jääb ta igavesti «vürtsitüdrukuks» ja elab bändile eemalt kaasa.

Eile õhtul aga teatas bändi allikas: «Geri võttis Victoriaga ühendust ning kutsus tema vanemaid ja lapsi kontserdile, kuid Victoria on sellele vastu.»

«Ta soovib keerata puhast lehte ning ei soovi, et tema nimi või perekond oleks bändiga mingil moel seotud. Victoria armastab tüdrukuid, kuid on eluga edasi liikunud.»

Victoria esindaja aga kommenteeris olukorda teisiti: «Victoria on tuuri ajal arvatavasti äriasjus eemal,» ning keeldus kommenteerimast, kas perekond osaleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles