Vaata ja võrdle: kas Rootsi Kim Kardashian teeb kurvidega päris versioonile silmad ette?

Elu24
Copy
Rootsi Kim Kardashian Ines Helene.
Rootsi Kim Kardashian Ines Helene. Foto: Ines Helene/Instagram

Paistab, et igal riigil on oma Kim Kardashian. Alla ei jää ka rootslased, kes kutsuvad kohalikuks Kardashianiks vallatute kurvidega 27-aastast modelli. Ja teevad seda põhjusega!

Hiljuti oleme tutvust teinud nii vene kui briti «Kim Kardashianiga»: mõlemad naised on kõlava hüüdnime saanud kurvika keha järgi. Ka rootslanna Ines Helene jääb silma uhke büsti ja veelgi ümarama tagumikuga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Helene (@ini.helen) on

27-aastane modell sündis Bosnia sõja ajal Bosnias ja Hertsegoviinas, vahendab Heightline. Ta vanemad migreerusid Rootsi, kus ta kasvas üles. Kui Helene oli Rootsis keskkooli lõpetanud, kolis ta Londonisse ning läks õppima ärijuhtimist. Ta tegi õpingutesse pausi, et keskenduda rohkem Instagramile, kus ta tolleks hetkeks juba popiks oli saanud.

Helene tegi Instagrami konto, kui läks paar aastat tagasi poiss-sõbrast lahku ning lootis sotsiaalmeediast lohutust leida. Helene ei alustanud modellina, vaid tegi trenniriietes selfisid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Helene (@ini.helen) on

Tänaseks on Helenel üle 1,6 miljoni jälgija (võrdluseks: Kardashianil on neid 137 miljonit) ning seda suuresti tänu kurvikale kehale ja seksikatele piltidele, mida leiab ta Instagrami kontolt kümneid. Fännid on kahtlustanud, et modell on lasknud rindu suurendada ja panna pepuimplantaadid, kuid Helene on kinnitanud, et kogu tema ilu on naturaalne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Helene (@ini.helen) on

Rootsi kaunitar hoiab oma eraelu privaatsena, kuid kõlakate kohaselt on ta semminud räppar Drake’i ja muusikaprodutsent The Weekndiga. Praegu on neiu vaba ja vallaline ning elab nii Londonis kui Rootsis.

Rootsi Kardashian võitleb ka inimõiguste eest. Tema varade väärtuseks hinnatakse umbes 300 000 USA dollarit. Kim Kardashian seevastu oli 2015. aasta seisuga maailma enimteeniv tõsielusarja täht, teenides aastaga üle 53 miljoni USA dollari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Helene (@ini.helen) on

Väljaanne Don't Get Serious kirjutab, et kuigi kurvikaid naisi, eriti Instagrami modelle, võrreldakse sageli Kim Kardashianiga, on Ines Helene piltidelt näha, et Rootsi modelli kurvid teevad USA tõsielutähele pika puuga ära.

Kas see nii ka tegelikult on, tuleb vaadata piltidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles