Kaua oodatud kaunikene: Liisi Koikson andis välja peagi ilmuvalt albumilt soulisugemetega singli

Elu24
Copy
Liisi Koikson.
Liisi Koikson. Foto: Sadu-Triste Juurikas

Liisi Koikson andis välja singli «Can't Stop Dancing» järgmisel nädalal ilmuvalt lühialbumilt.

«Can't Stop Dancing» on eelkõige lugu emotsioonidest: «Tants võib olla mitte ainult rõõmu, vaid nii paljude erinevate emotsioonide väljendus. Selles loos kulmineeruvad pinnapealne suhtumine, valestimõistmine ja selleläbi kellegi ellu sisse ja välja pendeldamine koore all pakitsevaks tantsupööriseks. Natuke tahtsin selle looga au anda ka oma kunagistele öistele tantsupöörasustele, mis on nüüd seljataha jäänud, aga mis olid siis nii vajalikud kogunenud pingete ja ebakindluste väljaelamiseks. Muusika kätte on turvaline oma keha anda,» kirjeldas Liisi Koikson.

Lugu valmis koostöös produtsent Sander Mölderiga, kellega on Liisi varasemalt ka projektipõhiselt koostööd teinud. «Teadsin ka, et ta on hetkel väga nõutud, aga õnneks talle algne demo meeldis ja mul on heameel, et saame koos ühe linnukese lendu lasta,» lisas Liisi.

«Can't Stop Dancing» on esiksingel Liisi Koiksoni järgmisel nädalal ilmuvalt lühialbumilt «Bittersweet». Lühialbum on stiililine jätk Koiksoni 2017. aastal ilmunud albumile «Coffee For One», mis tõi Liisile ka Eesti Muusikaauhindadel Aasta Naisartisti nominatsiooni. Ka uus muusika on soulisugemetega ja inglise keelne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles