Pildid kohtust: David Beckhamile määrati autoroolis telefoni kasutamise eest pooleaastane sõidukeeld

Elu24
Copy

Endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten David Beckham peab järgmised pool aastat tallatakso teenuseid kasutama, kui talle määrati 100 000 naela maksnud Bentley roolis telefoni kasutamise eest pooleaastane sõidukeeld.

David Beckham jäi autoroolis telefoni kasutamisega vahele eelmise aasta novembris, kui sõitis Londoni kesklinnas oma 100 000 naela maksnud Bentleyga, vahendas The Sun. Sellele lisaks määrati mehele «üüratu» 750 naela suurune trahv.

Becks tundus väga nukker olevat, kui ta ilmus täna Bromley kohtumajja, vaid 24 tundi pärast seda, kui ta Hiinas kasiinos toimunud pressikonverentsil rõõmsas tujus oli. Endine jalgpallur pidi seaduse ees vastutama, kui teda märgati linnakodaniku poolt autoga sõites telefoni näppimas. Linnakodanik teatas sellest kohe ka ametivõime.

Suurbritannias on liikluseeskirjade rikkumistele järgnevate karistuste määramisel kasutusel punktisüsteem. Beckhamil oli enne sõidu ajal telefoni näppimist kirjas kuus punkti. Ja saades selle teo eest karistuseks veel kuus punkti, ületas ta 12 punkti piiri, mille kohasel näeb seadus ette koheselt sõiduõigusest ilma jäämist.

Peale sõiduõigusest ilmajäämist ning 750 naelase trahvi tasumist pidi nelja lapse isa tasuma ka 100 naela kohtukulude katteks. Endine Manchester Unitedi ja Madriidi Reali poolkaitsja, kes omab kõigele lisaks ka Miami Interi jalgpallimeeskonda, vara väärtuseks loetakse enam kui 300 miljonit naela, mis tähendab, et rahaliste kulude katmine on tema jaoks köömes. Pigem sai kannatada mehe uhkus, kui sellise tembuga vahele jäi ja seda niivõrd avalikult kajastati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles