Kolleeg on kõrvalsuhtest üllatunud: Sireti ja Martin Repinski elu näis idülliline (7)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Martin Repinski koos abikaasa Siret Kotka-Repinskiga mullu Jõhvi aastalõpuballil.
Martin Repinski koos abikaasa Siret Kotka-Repinskiga mullu Jõhvi aastalõpuballil. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Anonüümseks jääda soovinud kolleegi (nimi toimetusele teada) kinnitusel näis Siret Kotka-Repinski (32) ja Martin Repinski (32) abielu idülliline. «Veel mõni nädal tagasi olid nad koos lapsega riigikogus ja kõik tundus kena,» kinnitab töökaaslane Elu24le. 

Aasta alguses kirjutas Põhjarannik, et perekond Repinski ümber levivat kuulujutud, nagu peaks nad plaani lahutada. Väidetavalt oli põhjuseks Jekaterina Vassiljeva, Martini kaunis kolleeg Jõhvi volikogust, kellega veedeti aina rohkem aega töö ning ka vabal ajal. 

Nii Martin kui ka Siret kinnitasid toona, et kuuldused ei vasta tõele. Martin Repinski nahutas teemapüstitajat oma sotsiaalmeediasse tehtud postituses. 

Martin Repinski sotsiaalmeediasse tehtud postitus, milles väitis ta, et tema ja Sireti abieluga on kõik korras.
Martin Repinski sotsiaalmeediasse tehtud postitus, milles väitis ta, et tema ja Sireti abieluga on kõik korras. Foto: Facebook


Martin Repinski kolleegi teatel on paari lahkuminek igal juhul üllatav. «Neid koos nähes tundub, et nende abielus on kõik kõige paremas korras,» tunnistab ta Elu24le. «Siret on muidugi väga pragmaatiline inimene, aga siiski,» lisab allikas juurde. 

Elu24l õnnestus tabada ka Siret Kotka-Repinski ise, kuid naine viskab toru argile kohe, kui on küsimuse ära kuulanud. Martin Repinski vastab kõnele tõsise häälega ja lausub viivitamata: «Ma ei kommenteeri midagi». 

Vallavolikogu aseesimeest Jekaterina Vassiljevat, keda Martin Repinski on nimetanud "poliitiliselt lähedaseks inimeseks"/Martin Repinski.
Vallavolikogu aseesimeest Jekaterina Vassiljevat, keda Martin Repinski on nimetanud "poliitiliselt lähedaseks inimeseks"/Martin Repinski. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Siret Kotka ja Martin Repinski abiellusid aasta 2017 aprillis. Sama aasta sügisel sündis paaril poeg. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles