15-aastane tüdruk, kes oli just sõbrannaga tulevikuplaane arutanud, suri ecstasy tagajärjel (2)

Elu24
Copy
Leah Heyes suri ecstasy tagajärjel.
Leah Heyes suri ecstasy tagajärjel. Foto: SWNS/ScanPix

Inglismaal kukkus kokku ja suri 15-aastane tütarlaps, kes oli võtnud ecstasyt.

Northallertoni linnast pärit 15-aastane Leah Heyes leiti laupäeval, 11. mail parklast teadvuseta olekus ning viidi Middlesbrough’ haiglasse, kus ta peagi suri, vahendab Daily Star. Politsei usub, et tüdruk oli tarvitanud ecstasyt.

Noore tüdruku isa jättis parklasse lilled koos kirjaga. «Mu imeilusale tütrele Leah’le. Ma ei suuda endiselt uskuda ega hakka kunagi uskuma, et sind enam pole. Lenda kõrgelt ja ole õnnelik. Kuni me jälle kohtume, oled alati minu mõtetes,» kirjutas murtud isa.

Tüdruku parim sõbranna kirjutas Facebooki südantlõhestava järelehüüde.

«Minu maailma parimale ja kalleimale sõbrale. Ma kasutan seda hetke, et juhtida tähelepanu sellele, kui valesti võib üks öö minna. Ma kaotasin eile öösel narkootikumide tõttu oma parima sõbranna. Võite arvata, et see on lust ja lillepidu, kuni narkootikumid teie lähedase võtavad.

Mu süda on murtud, et nii kirjutan, kuna ma poleks kunagi arvanud, et seda tegema pean. Nüüd saan aru, kui ohtlikud narkootikumid võivad olla. Alles eile rääkisime, kuidas sa ootad kolledžisse minemist ja elus edasi liikumist.

Sõnad ei suuda kirjeldada, kuidas ma ennast tunnen, kuna sa polnud ainult minu parim sõber, vaid ka pereliige.»

Parkimisplatsile jäeti veel lilli ja südamlikke kirju.

North Yorkshire’i politsei sõnul on nad arreteerinud teismelise poisi kahtlustatuna kõnealuste narkootikumide levitamises. Tüdruku surnukehale tehakse lahkamine, mille tulemusel saab täpsemalt teada, mis traagilisel laupäevaööl juhtus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles