Pildid: naine kulutas 27 000 eurot ilulõikustele, et näha välja nagu Meghan Markle

Elu24
Copy
Tanya Ricardo.
Tanya Ricardo. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ameerika Ühendriikides kulutas naine pea 27 000 eurot ilulõikustele, et näha välja nagu Sussexi hertsoginna Meghan Markle.

Texase osariigist Houstonist pärit 30-aastane üksikema Tanya Ricardo lasi kohendada nii keha kui nägu, et sarnaneda rohkem Sussexi hertsoginnale, vahendab Yahoo! Style.

Iluprotseduuride hulka kuulus rasvaimu, millega viidi rasedusega tekkinud kõhurasv naise tagumikule, rasvasiirdamine põskedesse, rasvaimu põskede ja lõua alt, rindade suurendamine C-korvilt D-korvile, huulte täitesüstid jms.

Tanya Ricardo enne lõikust.
Tanya Ricardo enne lõikust. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Naftatööstuses tehnikuna töötav Ricardo on enda sõnul alati Markle'it meenutanud. «Meil on mõlemal tumedad juuksed, suured pruunid silmad ja struktureeritud kena nina,» ütles naine.

Naine usub, et tänu ilulõikustele tuleb sarnasus veelgi paremini esile. «Kui inimesed mulle ütlevad, et näevad sarnasust, tunnen ma, et sain missiooniga hakkama,» ütles Ricardo.

Ka rindadele ja tagumikule tehtud lõikused on inspireeritud Markle'i kurvikamast kehast.

Tanya Ricardo pärast lõikust.
Tanya Ricardo pärast lõikust. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Üles kasvades arvati sageli, et Ricardo on anorektik, kuna on väga kõhn. «Ma olen alati väga peenike tüdruk olnud, nii et ma ei tundnud ennast kunagi päris naisena ja mõtlesin kirurgia peale,» rääkis naine.

Ameeriklanna sõnul on teda terve elu narritud ja öeldud, et ta rohkem sööks. Sellest poleks aga abi, kuna Ricardo toitub korralikult.

30-aastaseks saamine motiveeris Ricardot midagi ette võtma. «Ma tunnen ennast nüüd kui teise inimesena ja loodan, et halvustavad kommentaarid lõppevad,» ütles naine. Ricardo ei jõua ära oodata, mil saab uut keha rannal näidata.

Tanya Ricardo uus rannakeha.
Tanya Ricardo uus rannakeha. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kuigi naise pere oli esialgu lõikuste suhtes umbusklik, sai ta tulemust nähes kõigi heakskiidu. Nüüd ootab ta, et paraneks oppidest täielikult ja saaks jõusaali minna. «Siis olen ma valmis, et abielluda järgmise printsiga,» ütles Ricardo.

Ricardo pole esimene naine, kes on kümneid tuhandeid dollareid magama pannud, et välja näha nagu hertsoginna Meghan. Tänavu võttis viis ja pool tundi kestnud ilulõikuse ette ka 36-aastane Xochytl Greer, samuti Texasest pärit naisterahvas, kelle eesmärk oli täpselt samasugune.

Kas kumbki naine näeb oma iidoliga sarnane välja, on igaühe enda otsustada.

Xochytl Greer ja Meghan Markle.
Xochytl Greer ja Meghan Markle. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles