Kim Kardashiani neljanda lapse nimi pärinebki Piiblist

Elu24
Copy
kim kardashian
kim kardashian Foto: Laurent VU/SIPA / Laurent VU/SIPA

Tõsielutäht Kim Kardashian teatas mõned tunnid tagasi Instagramis, et ta on lapsele nime välja valinud. Kui juba varasemalt spekuleeriti, et see tuleb Piiblist, siis see oletus pidas paika. 

Kuna Kanye on hakanud pühapäevapalvuseid pidama ja veennud terve pere kirikus käima, usuti, et neljas laps saab piiblinime. Nii ka läks, sest Kim ja Kanye panid lapsele nimeks Psalm West. 

Psalm on on vaimuliku luule žanr, mida iseloomustavad järgmised tunnused:

  • vaimulik temaatika,
  • lühikestest kaheosalistest üksustest koosnev poeetiline struktuur,
  • parallelism ehk mõtteriim (parallelismus membrorum).

Westide lähedane on öelnud, et Kim ja Kanye on Jumalaga neljanda lapse teemal vestelnud. «See on nende viis tunnistada, et see laps on kingitus Jumalalt, ja see on väga suur õnn, et neil on nüüd neli kingitust,» ütles allikas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Psalm West ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Praegu juura elukutset püüdleval Kim Kardashianil ja tema räpparist kaasal on juba eelnevalt kolm last. 15. juunil 2013 sündis neil tütar North West. 5. Detsembril 2015 sündis tal Westiga poeg Saint West. 15. Jaanuaril 2018 sündis nende perre surrogaadi abil tütar Chicago West. 

Kim ja Kanye on koos olnud alates 2012. aasta aprillist. Nad kihlusid 21. oktoobril 2013, Kimi 33. sünnipäeval. Abielu sõlmiti 24. mail 2014 Itaalias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles