Pildid: kuhu jäi Meghan? Prints Harry tuli kuninglikku pulma teise brüneti näitlejanna seltsis

Elu24
Copy

Mai alguses isaks saanud prints Harry jättis naise ja poja koju ning käis leedi Gabriella Windsori pulmas.

Briti kuninganna Elizabeth II sugulane leedi Gabriella Windsor abiellus laupäeval oma kihlatu, pankur Thomas Kingstoniga Windsori lossi St. George’i kabelis.

Harry, kes sai 6. mail isaks, saabus pulma inglise näitlejanna Sophie Lara Winklemani seltsis. Winkleman on pruudi vanema venna lord Frederick Windsori abikaasa, nii et teda teatakse ka nime all leedi Frederick Windsor. Winkleman on Harry abikaasast Meghan Markle’ist täpselt aasta ja üks päev vanem.

Samas kabelis laulatati 19. mail 2018 prints Harry ja Meghan, kes hakkas kandma Sussexi hertsoginna tiitlit, teatab townandcountrymag.com.

Prints Harry ja Meghan Markle 19. mail 2018, mil nad abiellusid
Prints Harry ja Meghan Markle 19. mail 2018, mil nad abiellusid Foto: Reuters/Scanpix

Samuti abiellus seal 12. oktoobril 2018 printsess Eugenie, kes on Yorki hertsogi Andrew noorem tütar.

38-aastase leedi Gabriella Windsori isa on 76-aastane Kenti prints Michael, kes on 93-aastase Elizabeth II nõbu.

Kenti prints Michael
Kenti prints Michael Foto: Caro / Sorge /Scanpix

Kenti prints Michael oli kuningas George V (1865–1936) lapselaps. Prints Michaeli isa oli Kenti hertsog George (1902–1942), kes oli George V neljas poeg.

Kuningas George V umbes 1920
Kuningas George V umbes 1920 Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Library/Scanpix

Georg V oli ka Elizabeth II vanaisa. Elizabethi isa George VI (1895–1952) oli George V teine poeg. Seega olid Kenti hertsog George ja kuningas George VI vennad.

Leedi Gabriella Windsor ja Thomas Kingston kihlusid möödunud aasta augustis, kui olid puhkusel La Manche’i väinas asuval Sarki saarel.

Ajakirjaniku ja turundusjuhina töötaval leedi Gabriella Windsoril ei ole kuningliku pere esindusülesandeid, kuid ta osaleb vahel pere sündmustel.

Leedi Gabriella Windsori ema on saksa-ungari päritolu paruness Marie Christine von Reibnitz, kes kannab tiitlit Kenti printsess Michael. Leedi Gabriellal on vanem vend lord Frederick Windsor, kelle abikaasa seltsis prints Harry pulma saabus.

Lord Frederick Windsor ja leedi Gabriella Windsor.
Lord Frederick Windsor ja leedi Gabriella Windsor. Foto: Yui Mok / PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Leedi Gabriella ja ta kihlatu laulatus algas laupäeval kell 12.00 kohaliku aja järgi. Seda ei kantud televisioonis üle nagu prints Harry ja Meghan Markle’i laulatust.

Pulmas olid kohal ka kuninganna Elizabeth II ja prints Philip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles