Video: poolearune hüppas Arnold «Terminaator» Schwarzeneggerile jalgadega selga (1)

Elu24
Copy
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: KELA/Broadimage

«Terminaatori» musklis staar ja California osariigi endine kuberner Arnold Schwarzenegger (71) juhtis Lõuna-Aafrikas spordivõistlust, kui üks segane noormees hüppas märulitähele jalad ees selga.

Schwarzenegger, keda tuntakse eelkõige ulmemäruli «Terminaator» kangelasena, osales spordiüritusel Arnold Classic Africa, kui publikus viibinud noormees platsi ääres seisnud staari selja tagant ründas. Ühel pealtvaatajal õnnestus totter hetk jäädvustada.

Videos on näha, et noormees jookseb märulistaari selja taha, hüppab õhku ning lööb mõlema jalaga Schwarzeneggerit selga. 71-aastane endine kulturist koperdab löögi järel publiku suunas aga jääb püsti. Põrandale kukkunud noormehe nabib turvamees kohe kinni.

Schwarzenegger, kes rünnaku ajal rõõmsameelselt publikuga suhtles, oli heas tujus nii enne kui ka pärast juhtunut, ning kinnitas Twitteris, et muretsemiseks pole põhjust. «Arvasin, et publik lihtsalt põrkus minu vastu, mida juhtub palju. Avastasin alles pärast video vaatamist, et mind löödi,» kirjutas Schwarzenegger. «Mul on lihtsalt hea meel, et too idioot minu Snapchattimist ei seganud,» naljatas ta veel lisaks.

Sandon Chronicle'i teatel oli ründaja näitleja seljatagust juhtunu eel patrullinud ning korra vedasid turvamehed ta märulistaarist juba eemale. Vaatamata turvameeste usinusele pääses noormees siiski kuidagi löögile, kuid nii lihtsalt Arnold «Terminaator» Schwarzeneggeri vastu ei saa!

Vaata rünnakut oma silmaga. 

Schwarzenegger jagas enda sotsiaalmeedias klippi, kus saab juhtunut näha teise nurga alt. «Ja kui videot jagate, valige ebaselge klipp, kus ei ole kuulda, mida ta karjub, et ta ei saaks tähelapanu,» palub ta Twitteris. 

«Muide, kas blokeerida või rünnata?» küsib Schwarzenegger lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles