Trummar Marko Atso ja selgeltnägija Cerli Sarve lahkuminek ajas sõbrad segadusse

Elu24
Copy
Marko Atso ja Cerli Sarv Eesti Muusikaauhindade galal 2019.
Marko Atso ja Cerli Sarv Eesti Muusikaauhindade galal 2019. Foto: Raul Mee/Mollusk Meedia

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» saatest tuntud Cerli Sarv teatas esmaspäeval Facebookis, et lõppenud on tema kooselu trummar Marko Atsoga.

Pikalt hevibändis Metsatöll mänginud trummar tutvus naisega 2014. aastal bändi kontserdil. Nüüd teatas selgeltnägijate saates osalenud Cerli Sarv ehk hing Fekeli, et nende teed on lahku läinud.

«Armastus on imeliseim tunne siin maailmas, mida võiksid kõik hinged kogeda. Armastus on vabadus ja meeletult kirglik tunne me südames, mida kogesime koos. Hoiame seda oma hinges suurima tänutundega!» kirjutas naine.

2016. aasta kevadel sündis paaril tütar Ella Nora. «Meie armastus elab edasi meie imearmsas tütres,» teatas Sarv ja lisas, et jätkavad sõpradena.

Marko Atso kinnitas Elu24-le, et tema ja Cerli teed on tõepoolest lahku läinud. «Me leppisime kokku Cerliga, et selles kirjas on kogu sõnum olemas, mis vaja teistel teada. Las ta jääb nii seekord,» ütles muusik.

Kuna postituse juurde oli lisatud ühine pilt, kus mõlemad rõõmsalt naeratavad, sattusid mõned tuttavad segadusse ning soovisid paarile hoopiski õnne. Muusik ja helimees Kristo Kotkas märkis pildi all, et ei jõudnudki Atsol ja Sarvel ühises kodus külas käia.

Praegu mängib Atso rokkbändis Must Hunt koos oma 18-aastase poja Simo Atsoga, kes on tal esimesest abielust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles