Poistebänd Sunlight avaldas, millised naised neile peale lähevad

Elu24
Copy
Ansambel Sunlight käis külas raadios Elmar.
Ansambel Sunlight käis külas raadios Elmar. Foto: Ele Adamson / Raadio Elmar

Lauluga «Veenus mu ees» tuntust kogunud Sunlight on saanud valmis uue suvelaulu. Bänd andis raadios Elmar intervjuu ning meeste sõnul juhivad nad uue looga «Veebistaar» tähelepanu sotsiaalmeedias toimuvale.

Bänd kutsub suures Instagrami ja Facebooki tõmbetuules uhkust tundma oma loomuliku välimuse üle ning mitte matkima photoshopitud veebistaare. «Sotsiaalmeedia säravad kujud on firmade «tööriistad» ning reklaamivad raha eest neile ette antud tooteid,» usuvad muusikud.

«Meile püütakse jätta pettekujutelm, et mida rohkem sa ostad või mida suuremad on su huuled, seda õnnelikum sa oled. Rikkumata ja süütu noor võib kergesti sattuda masendusse, kui ei saavuta soovitud mõõtmeid või jumet nagu meediapiltidelt näha,» rääkisid poistebändi liikmed.

Pole tarvis sarnaneda suurele massile, sest bändimeeste seisukohast on palju atraktiivsemad ja põnevamad just need naised, kellel oma enda isikupärane välimus ja huvitekitav olemus. «Meie kontsertidel näeme õnneks väga palju just selliseid fänne,» rääkisid muusikud.

Bändi kuuluvad Kristo Poka, Lauri Hermann, Kristjan Reinvee, Kalmer Neidla ja Sven Schmeiman.

Uut laulu saab uudistada siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles