Laulja Maian solvas Jaak Madisoni kuuldes kogemata EKREt (17)

Elu24
Copy
Myhits Live: Maian Lomp.
Myhits Live: Maian Lomp. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix

Noor laulja Maian, kes hiljuti avaldas loo «Palava pudru», käis valimas ja sattus ebamugavasse olukorda.

Laulja Maian jagas Instagrami vahendusel piinlikku seika sellest, kui ta täna Tallinnas Solarise keskuses valimas käis ja kogemata EKRE aadressil nähvas.

«Käisin täna hääletamas. Solarises on kolm valimiskabiini. Mina otsustasin seekord hääle anda kirjalikult. Ehk ma kirjutasin paberi peale oma hääle. Aga siis ... mina olin ühes kabiinis ja mu sõber oli teises kabiinis. Ja kui ma andsin oma hääle ära, siis ... ma läksin sõbra kabiini taha, mitte ei läinud vaatama, keda tema valib, sest see on iga inimese enda isiklik otsus,» kirjeldas Maian.

Maian solvas kogemata EKRE-t ja Jaak Madisoni
Maian solvas kogemata EKRE-t ja Jaak Madisoni Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ta jätkas: «Aga ma ütlesin niisama naljaga talle, et ... t**a, sorry ... et kui sa valid EKRE, siis sa oled nõme vend. [...] Tuleb siis sõber kabiinist välja ja ütleb, et Jaak Madison on su kõrval kabiinis. Kui keegi ei ole poliitikast huvitatud, siis Jaak Madison on EKRE kandidaat. Ja ma ütlesin kõva häälega tema kuuldes, kui sa EKRE valid, siis sa oled nõme vend. Võib-olla ütlesin nats koledamini seda.»

Maian selgitas naerdes terve video vältel, et poliitilised otsused on iga inimese enda valik, ja kui keegi tahab EKRE-le hääle anda, siis neil on selleks vaba voli.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles