Ilusad pildid: modell Shanina Shaik näitas ilmarahvale oma «firmamärki»

Elu24
Copy

Austraaliast pärit modell Shanina Shaik (28) väisas filmi «Aladdin» maailmaesilinastust ja välgutas seal jällegi oma «firmamärki».

Los Angeleses oli «Aladdini» esilinastuse puhul lahti rullunud punane vaip ja kohal olid paljud megastaarid. Kohal olid sellised staarid, nagu näiteks Will Smith (mängib filmis Aladdini) abikaasaga, Naomi Scott (mängib filmis printsess Jasmine'i), Helen Mirren, Guy Ritchie, Christina Milian ja paljud teised.

Õhtu üheks säravamaks täheks oli kindlasti modell Shanina Shaik, kes väisas üritust õhtukleidis, mille lõhik ulatus talle vaat et nabani. Paistab, et julged kleidilõiked on talle väga mokkamööda, sest nii saab ta maailmale näidata oma «firmamärki», milleks on laitmatu säärejooks.

Näiteks 2019. aasta Oscarite järelpeol kandis Shanina kõrgmoemaja Maison Yeya couture õhtukleiti, mis nägi modelli seljas imekena välja, ent mis oli ühtlasi ka vägagi paljastav. Vaata pilti:

Shanina Shaik 2019. aasta Oscarite järelpeol.
Shanina Shaik 2019. aasta Oscarite järelpeol. Foto: Scanpix / Xavier Collin/Image Press Agency

2019. aastal väisas ta Hollywoodis Elton John AIDS Foundation Academy Awards üritust ja haaras seal samuti tähelepanu oma õhtukleidiga. Vaata pilti:

Elton John Academy Awards 2019: Shanina Shaik.
Elton John Academy Awards 2019: Shanina Shaik. Foto: Scanpix / PMA/ADM/Capital Pictures

2017. aasta Cannes'i filmifestivali väisas ta hõbedases ja pilkupüüdvas kleidis, millega näitas taas ilmarahvale oma kehavõlusid.

Cannes'i filmifestival 2019: Shanina Shaik.
Cannes'i filmifestival 2019: Shanina Shaik. Foto: Scanpix / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles