Pamela Anderson on abikaasaga seksimaratonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Reuters / Scanpix

Sekspomm Pamela Anderson on koos oma uue abikaasa, Rick Salomoniga alates abiellumisest seksimaratoni pidanud.

Endine «Rannavalve» staar, kes abiellus professionaalsest pokkerimängijast Salomoniga Las Vegases toimunud välkpulmas, pole enam pidutsemisest huvitatud, kuna paarikesel on magamistoaski piisavalt tegemist, vahendab Femalefirst.

«Ma pole kunagi varem nii õnnelik olnud. Me sobime teineteisele väga hästi. Me oleme igal õhtul kodus ja seksime!» ütles Anderson.

Paar oli juba aastaid sõbrad olnud kuid hiljuti kaotas Pamela pokkerit mängides Salomonile liiga palju mänge ning mees pakkus, et Anderson võib võla seksi abil kustutada.

Pulmatseremoonia ise leidis aset mustkunstnik Hans Kloki lavashow tunniajase pausi ajal. Antud shows astub Anderson üles Kloki assistendina.

Kui Pamelalt küsiti, kas ta ei leia, et abiellumine Salomoniga, kes on ka Paris Hiltoni endine silmarõõm, ehk liialt rutakalt aset leidis, vastas ta: «Näh, ma teen kõik oma otsused umbes viie minutiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles