Video: Joe Jonase kuulsad naised käisid korraga samas saates ja mõlemal oli sama soeng

Elu24
Copy
Sophie Turner ja Taylor Swift Graham Nortoni jutusaates.
Sophie Turner ja Taylor Swift Graham Nortoni jutusaates. Foto: PA Pictures/Scanpix

«Troonide mängu» staar Sophie Turner näitas Graham Nortoni jutusaates uut soengut. Samas saates osales ka Turneri abikaasa Joe Jonase endine tüdruksõber Taylor Swift, kellel oli täpselt sama soeng.

Briti saatejuhi Graham Nortoni jutusaates istusid samale diivanile Joe Jonase abikaasa, sarjas «Troonide mäng» Sansa Starki mänginud näitleja Sophie Turner ja mehe eks, lauljatar Taylor Swift, vahendab Daily Star.

Naised paigutati diivani eri otstele, teineteisest võimalikult kaugele.

Graham Nortoni saatekülalised: Sophie Turner, Michael Fassbender, Jessica Chastain, James McAvoy, Taylor Swift.
Graham Nortoni saatekülalised: Sophie Turner, Michael Fassbender, Jessica Chastain, James McAvoy, Taylor Swift. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Poistebändist Jonas Brothers tuntud Joe Jonas jättis Taylor Swifti 2008. aastal telefoni teel maha. Noored muusikud olid koos olnud paar kuud.

Swift kommenteeris lahkuminekut hiljem Ellen DeGenerese jutusaates. «Kui ma vaatan seda inimest, ei mäleta ma poissi, kes jättis mu telefoni teel 25 sekundiga maha, kui ma olin 18-aastane,» ütles lauljatar.

Tänavu küsis DeGeneres Swiftilt, mis oli kõige mässumeelsem tegu, mida ta teismelisena tegi. «Ilmselt see, kui ma Joe Jonase pihta sinu saates tuld andsin. Sellega läksin liiga kaugele,» vastas Swift.

Swift on 2016. aasta sügisest olnud koos inglise näitleja Joe Alwyniga.

Joe Jonas ja Sophie Turner 24. veebruaril 2019 Oscari-gala järelpeol.
Joe Jonas ja Sophie Turner 24. veebruaril 2019 Oscari-gala järelpeol. Foto: Reuters/ScanPix

Sophie Turner käis saates koos uue «X-meeste» filmi näitlejatega ning näitas uut soengut. Kuigi tukk sobib näitlejannale kenasti, muutis olukorra veidramaks asjaolu, et täpselt sama soenguga oli ka Swift.

Turner kihlus Jonasega 2017. aasta sügisel, kui nad olid aasta aega semminud, ning abiellusid tänavu mais Las Vegases. Abielutseremoonia tuli jutuks ka Graham Nortoni saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles