Toomas Hendrik Ilves säutsus tundmatule õnne

Postimees
Copy
Toomas Hendrik Ilves.
Toomas Hendrik Ilves. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Twitteriguru ja Eesti endine president Toomas Hendrik Ilves postitas sotsiaalmeedias Twitter õnnesoovi ühele tundmatule kasutajale, kelle sünnipäeva sooviks oli Ilvese õnnitlus. 

Toomas Hendrik Ilves on Twitteris Eesti üks kõige tihedamini säutsuv poliitik. 2014. aastal avaldas Forbes nimekirja küberpoliitika ekspertidest, keda tasuks Twitteris jälgida ning nende hulka kuulus ka Ilves. 

2012. aastal toona Eesti presidendina, asus Twitteri kontol sõnasõtta Paul Krugmaniga, kes on New York Timesi kolumnist ja Nobeli preemia võitjam Krugman juhtis tähelepanu toona sellele, et Eestis pole erilist majanduslikku tervenemist olnud. Ilves kirjutas Twitteris Krugmanile vastu: «Kirjutame millestki, millest me midagi ei tea ja oleme teiste suhtes ülbed,  ülevad ja patroneerivad, sest nad on sinu jaoks lihtsalt pilusilmad. Ju Nobeli preemia kaubanduse eest tähendab, et sa võid jutlust pidada ka majandusteemadel ja öelda, et meie riik on tühermaa.» 

Täna säutsus üks noormees, et: «Mul on täna sünnipäev ja mu suurim soov oleks, et @IlvesToomas (Toomas Hendrik Ilves- toim.) mulle õnne sooviks.» Millele twitteriguru Toomas Hendrik Ilves ka vastas õnnitlusega. 

Toomas Hendrik Ilves õnnitles tundmatut kasutajat Twitteris.
Toomas Hendrik Ilves õnnitles tundmatut kasutajat Twitteris. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles