Hullnaljakas video: lastega hullanud emme hindas oma mõõte valesti ja jäi kappi kinni

Elu24
Copy
Naine matkis ujula riietusruumis laste käitumist ja ronis kappi. Ta kahetses oma otsust, kui mõistis, et ei pääse enam kapist välja.
Naine matkis ujula riietusruumis laste käitumist ja ronis kappi. Ta kahetses oma otsust, kui mõistis, et ei pääse enam kapist välja. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Inglismaalt pärit kahe lapse ema Demi Lambe leidis end eriti täbarast olukorrast, kui mõistis, et mänguhoos kappi ronimine polnud ehk kõige parem idee. 

Demi Lambe ja tema 10-aastane poeg Oliver käisid koos ujulas, kus otsustasid juba riietusruumis pisut nalja teha. Nimelt matkis Demi oma poja käitumist ja ronis tema järel pisikesse kappi.

Demi Lambe ronis mänguhoos ujulas kappi. Pildile on tabatud hetk, mil Demi veel ei tea, et ta ka järgmised 30 minutit selles samas kapis peab olema.
Demi Lambe ronis mänguhoos ujulas kappi. Pildile on tabatud hetk, mil Demi veel ei tea, et ta ka järgmised 30 minutit selles samas kapis peab olema. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Suur oli aga naise kahetsus, kui ta mõistis, et ei pääse enam kapist välja. Halenaljaka hetke jäävustas Demi sõbranna, kes abistamise asemel hoopis kogu situatsiooni üles filmis ning selle hiljem Facebooki postitas.

Demi Lambe ronis ujulas kappi ja jäi sinna 30 minutiks kinni. Appi kutsuti ka ujula personal. 
Demi Lambe ronis ujulas kappi ja jäi sinna 30 minutiks kinni. Appi kutsuti ka ujula personal. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Demi omal jõul kapist välja ei saanudki ning appi kutsuti ka ujula personal. «Ma lollitasin lastega ja mõtlesin, et kui ma juba kappi sisse mahun, küll ma siis ka välja saan,» selgitas naine olukorda ujula töötajale.

Demi veetis 30 minutit pisikeses kapis, enne kui töötajatel õnnestus ta tänu dušigeelile kapist välja saada. 

Demi Lambe ronis mänguhoos kappi, aga hindas oma mõõte valesti ja ei pääsenud enam kapist välja. Päästeoperatsioon kestis ligi 30 minutit ja lõpuks pääses ta pisikesest kapist välja tänu dušigeelile.
Demi Lambe ronis mänguhoos kappi, aga hindas oma mõõte valesti ja ei pääsenud enam kapist välja. Päästeoperatsioon kestis ligi 30 minutit ja lõpuks pääses ta pisikesest kapist välja tänu dušigeelile. Foto: Elu24 kollaaž /Scanpix / Caters News Agency

Facebooki lisatud videot on vaadatud üle 200 000 korra ning sel on ka rohkelt kommentaare. Üks neist on ka Demi enda oma: «Ma olen väljas, nii et te võite kõik kuradile kerida!»

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles