Video: tõeline heategu! Miljonär ehitas tänavalambi all õppinud poisile kodu (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak kallistamas Víctor Martín Angulo Córdoba
Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak kallistamas Víctor Martín Angulo Córdoba Foto: twitter.com

Bahreini miljonär sattus sotsiaalmeedias nägema fotot vaesest poisist, kes tegi oma koolitükke tänavalambi all ja ta otsustas teda aidata.

Pildil oli Peruus Moches elav 11-aastane Víctor Martín Angulo Córdoba, kelle kodus ei olnud elektrit ega kraanivett, teatab msn.com.

31-aastane miljonär ja filantroop Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak lendas Bahreinist Peruusse, et poissi aidata. Ta otsis poisi ja ta pere üles ning lasi neile ehitada uue kodu, kus on olemas kõik tänapäevased mugavused, kaasa arvatud kraanivesi, elekter ja kanalisatsioon.

Veel aitas ta poisi emal tööd leida.

Bahreini miljonäri sõnul kasvas ka tema üles vaesuses, kuid tänu suurele õppimisinnule ja ettevõtlikkusele sai ta jõukaks.

«Sain teada, et Victor on tubli õppur ja tal on nüüd olemas kõik võimalused, et minna edasi ülikooli ja võib olla kunagi asutada oma firma,» sõnas filantroop.

Mubarak aitas veel poisi kooli renoveerida, et ka ta koolikaaslastel oleksid paremad õppimistingimused.

Poiss tänas oma heategijat ja lubas tublilt õppida.

Ema Rosa Córdoba sõnul on tal seni raske uskuda, et täiesti võõras inimene andis neile väga palju. Nad ei ole enam slummielanikud, vaid kuuluvad keskklassi ja ta poeg saab normaalsetes tingimustes õppida.

«Peruu sotsiaalametnike jaoks ei olnud meid olemas, kuid võõra heategija jaoks olime. Mu poeg on väga õnnelik, et teda aidati, samuti olen mina,» jätkas ema.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles