Pildid enne ja nüüd: happerünnakus näo kaotanud modell särab taas ja on õnnelik ema

Elu24
Copy

Inglise filantroop, telenägu ja endine modell Katie Piper (35) elas 2008. aastal üle happerünnaku, milles sai rängalt kannatada tema nägu ja silmanägemine. Vaata galeriist pilte, milline näeb ta välja nüüd.

Briti modelli ründas 2008. aasta märtsis tema endine kallim Daniel Lynch, kes oli naise peale väga armukade. Lisaks sellele, et rünnak rikkus ta näo, jäi Piper ka ühest silmast pimedaks. Õnneks suudeti hilisemate operatsioonide käigus tema silmanägemine taastada.

ROHKEM PILTE PIPERIST ENNE JA PÄRAST RÜNNAKUT NÄED SIIT! (PS! Pildid võivad olla häirivad.)

Mehele mõisteti eluaegne vanglakaristus, ennetähtaegsele vabastamisele ei ole tal lootust mitte varem, kui ta on 16 aastat vanglas karistust ära kandnud.

Endine modell Katie Piper 2010. aastal, ligi kaks aastat pärast happerünnakut.
Endine modell Katie Piper 2010. aastal, ligi kaks aastat pärast happerünnakut. Foto: Scanpix / PA Wire/Press Association Images

Ent Katie on tõeline ellujääja ja võitleja - nüüd, 11 aastat hiljem on ta kahe lapse ema ning õnnelikult abielus.

Samuti on ta aastate jooksul läbinud operatsioone, teraapiat ja rehabilitatsiooni. Lisaks rajas ta 2009. aastal ka endanimelise fondi The Katie Piper Foundation, mille abil aitab ta ka teisi naisi, kes on samasugusesse raskese olukorda sattunud. 

Oma läbielamistest on ta kirjutanud ka raamatuid ning ta on pärjatud ka BAFTA auhinnaga dokumentaalseriaali eest «My Beautiful Face».

Lisaks osales ta 2018. aastal ka briti tantsusaatest «Strictly Come Dancing», kus ta jõudis oma tantsupartneriga nelja parima paari sekka.

Piper ei postita oma lastest ja abikaasast sotsiaalmeediasse väga palju pilte, aga kui ta seda vahel harva teeb, on need pildid väga armsad. Siin on mõned hiljutised näited:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Done with reading about Brexit, fairytales much better ??‍♂️

A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles