Ossa! Simon Cowell võttis vegandieediga 9 kilo kaalust alla

Elu24
Copy
Kogukam Simon Cowell 2018. aasta suvel ja nüüd palju saledam Cowell 4. mail Los Angeleses
Kogukam Simon Cowell 2018. aasta suvel ja nüüd palju saledam Cowell 4. mail Los Angeleses Foto: Reuters / AFP / Scanpix

Karmide ütlemistega Simon Cowell (59) üllatas «Briti talendi» saatejuhte ning vaatajaid 9 kilose kaalukaotusega. Žüriiliige tunnistas, et tema saledama figuuri põhjuseks on vegandieet, vahendab The Sun

Simon Cowell teenis talendisaate 13. hooaja poolfinaalis palju positiivseid pilke ja kommentaare. Cowell oli kohtunike laua taga harjumuspärases riietuses: teksapükstes ja rinna esist paljastavas valges triiksärgis. 

Küll aga üllatas tema välimus «Briti talendi» saatejuhte, sest Cowell oli märgatavalt saledam. «Aitäh, ma olen dieedil,» vastas Cowell saatejuhtidele, kes tema head välimust kiitsid.

Mehe elumuutus leidis aset poolteist aastat tagasi, kui ta oma kodus trepist alla kukkus. Pärast juhtunut kontakteerus ta eksperdiga ja muutis oma toiduharjumusi. «Ma jätsin välja paljud asjad, mida ma ei oleks tohtinud süüa,» nentis Cowell, kes loobus peamiselt liha, piimatoodete, nisu ja suhkru tarbimisest. Lisaks tunnistas ta, et muutus oli järsk: «24 tunniga olin oma toitumist muutnud ja ma pole tagasi vaadanud. Kui tunned end paremini, näed parem välja.» 

Otsekohese kohtuniku paremat väljanägemist märkasid ka televaatajad, kes kommenteerisid Twitteris, et Cowell näeb lisaks kaalukaotusele nüüd ka palju värskem välja.

«Ossa kurat, Simon Cowell vegan dieedil näeb nii palju noorem välja,» säutsus üks fänn üllatunult.

Teine imestas: «Mis ajast Simon Cowell nii vormis on?????»

«Ma pole kindel, kas ma viskusin liiga kõvasti menopausi või viinapudelisse, aga wow, Simon Cowell näeb täna hea välja,» tunnistas saatevaataja kohtuniku välimusest võlutult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles