Nüüd siis teame, miks Meghan Markle Trumpiga kohtuda ei kavatse, kuigi prints Harry seda teeb

Elu24
Copy
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: Scanpix / PA Wire/PA Images

USA president Donald Trump (72) külastab koos abikaasa Melania Trumpiga (49) järgmisel nädalal Suurbritannat ning kohtub mitme kuningliku pere liikmega. Nende seas pole aga Sussexi hertsoginnat, vahendab väljaanne Hello!.

Väljaanne vahendab, et president Trumpile ja esileedi Melaniale ei tutvustata Sussexi hertsoginnat seetõttu, et Meghan viibib hetkel emapuhkusel ega pea osalema riigivisiitidega seotud üritustel.

Prints Harry ja Meghani poeg Archie saab tuleval nädalal neljanädalaseks.

Meghan Markle ja prints Harry näitasid St George'i kabelis, Windsori lossis esmakordselt pisipoeg Archie't. 
Meghan Markle ja prints Harry näitasid St George'i kabelis, Windsori lossis esmakordselt pisipoeg Archie't. Foto: Scanpix / Reuters

Samuti on telesarjast «Pintsaklipslased» tuntuks saanud Meghan ka varem avaldanud, mida ta Trumpist arvab. Nimelt kutsus Meghan 2016. aastal antud intervjuus Trumpi «vastuoluliseks».

Prints Harry seevastu kohtub USA presidendi ja esileediga küll, kui liitub vanaemaga kuninganna Elizabeth II privaatsel lõunasöögil. Lõunasöök leiab aset 3. juunil Buckinghami palees.

USA president Donald Trump ja kuninganna Elizabeth II 2018. aastal.
USA president Donald Trump ja kuninganna Elizabeth II 2018. aastal. Foto: Scanpix/ AFP

USA president ja esileedi saabuvad kolmepäevasele visiidile esmaspäeval. Tseremoniaalne vastuvõtt toimub Buckinghami palee aias, kus neid tervitavad kuninganna Elizabeth II, prints Charles ja Camilla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles