Noor juutuuber Enni kohutavast õhtust: mäletan ainult hetke, kui võtsin ühe noormehe joogist lonksu (9)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Enni Britta langes korgijoogi uimastamise ohvriks.
Enni Britta langes korgijoogi uimastamise ohvriks. Foto: Kuvatõmmis videost

20-aastane juutuuber Enni Britta avalikustas oma loo, kuidas ta veinitas koos sõbrannaga enne bikiinipidu Tallinna vanalinnas, jõi tuttava noormehe topsist midagi ja mälu kustus. Neiu kahtlustab, et on järjekordne korgijoogi ohver, politsei uurib asja.

Enni Britta on noor juutuuber ja instagrammer, kes on lühikese ajaga kogunud sotsiaalmeedias suure vaatajaskonna: Instagramis ja YouTube'is on tal kokku üle 20 000 jälgija. 

Britta elu üks halvimaid õhtuid oli eelmisel neljapäeval, kuid juba reedel positast ta politsei soovitusel YouTube'i video, et oma kogemusest rääkida. Neiu tegi sündmustest lühikese kokkuvõtte, kuid siis veel detaile ei jaganud.

Elu24 toimetus võttis Brittaga ühendust, et küsida, mis temaga juhtus, mida ta täpselt mäletab. Neiu ei soovinud kohe sündmusest rääkida, vaid tahtis enne EMOs käia ja politseisse avaldus teha. 

Selle nädala alguses oli Britta valmis sündmustest rääkima nii nagu ta neid mäletas. Ta ütles, et see juhtus temaga neljapäeval, enne seda, kui ta hakkas minema bikiinipeole, kuhu sai vaid kutsetega sisse. Ta ei soovinud avaldada, mis pidu oli, aga seda kajastati ka peavoolumeedias.

«Mäletan nii palju, et sain enne pidu vanalinnas sõbrannaga kokku ja jõime veini. Ma ostsin endale pudeli valget veini. Kas ma kogu pudeli lõpuni jõin, ma kahtlen. Ja isegi kui jõin, siis pudel veini pole minusuguse jaoks midagi, talun alkoholi suhteliselt hästi,» sõnas neiu ja lisas siis, et jõi enda mäletamise järgi ära pool pudelit veini. 

Edasi läksid nad kell 21 takso peale. Kuid juba pool tundi hiljem ehk 21.30 selgus, et Enni Britta ema oli saanud temalt häälsõnumi, mille saatmist neiu ei mäletanud. Häälsõnumist oli kuulda, kuidas ta keel oli täiesti pehme.

20-aastane Enni Britta mäletas, et võttis tuttava noormehe topsist lonksu.
20-aastane Enni Britta mäletas, et võttis tuttava noormehe topsist lonksu. Foto: Kuvatõmmis videost

«Mäletan ainult hetke, kui võtsin ühe noormehe joogist lonksu ja peale seda on täielik mäluauk,» sõnas 20-aastane neiu.

Järgmine hetk, mida ta mäletas, oli see, kui ta istus politseiautos ning puhus 0,6 promilli. Enni Britta sõnul ei ole selline joove piisav, et tekitada täielikku mäluauku ja kontrollimatut käitumist.

Britta läks politsei soovitusel erakorralise meditsiini osakonda ehk EMOsse ning sel esmaspäeval tegi kesklinna politseijaoskonda avalduse, kus uurija seda menetlema hakkas. 

Kuna Britta tundis noormeest, kes talle topsis jooki andis, siis ta ei oska öelda, kas ja kui suurel määral politsei teda uurib, kuid lisas, et eks politsei vaatab üle kõik võimalused.

Elu24 pöördus Britta juhtumi asjus politsei poole ning said pressiesindajalt lakoonilise vastuse: «Politseid on teavitatud, hetkel ootame ekspertiisi vastuseid ning kontrollime juhtunu asjaolusid.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles