Meistrite liiga finaalis platsile jooksnud modelli Instagrami konto suleti

Elu24
Copy
Kinsey Wolanski
Kinsey Wolanski Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Laupäeva õhtul Hispaania pealinnas Madridis toimunud Euroopa jalgpalli Meistrite liiga finaalis esimese poolaja keskel platsile jooksnud Instagrami modelli Kinsey Wolanski sotsiaalmeedia konto on suletud.

Kinsey Wolanski on Instagrami modell, kes on ka ühtlasi «Vitaly Uncensored» asutaja tüdruksõber. «Vitaly Uncensored» puhul on tegu YouTube'i kanaliga, kus endine Vene pornostaar Vitaly teeb teistele tünga. «Vitaly Uncensored» logoga trikood kandis ka Kinsey, kui ta platsile jooksis.

Kinsey Wolanski
Kinsey Wolanski Foto: DeFodi.eu / imago images / DeFodi

Kuna naise nimi ja tema sotsiaalmeedia konto muutus pärast platsile jooksmist lühikese ajaga väga populaarseks ning teenis üle kahe miljoni jälgija, on see sõnum UEFA-le, kes Meistrite liigat korraldab, ja teistele spordiorganisatsioonidele märgiks, et hulljulgemad tegelased võivad tulevikus sotsiaalmeedias populaarsuse saamiseks midagi sarnast teha.

Selliste tempude vältimiseks on UEFA rakendanud karmid reeglid ja peale rahatrahvi määranud inimestele eluaegseid staadionikeelde. Võiks arvata, et sotsiaalmeedia tegelaste puhul suletakse nende tuluallikad ehk kanalid erinevatel platvormidel, aga Wolanski Instagrami konto sulgemise taga ei ole mitte UEFA karm käsi, vaid häkkimine. Selle põhjuse tõi naine ise.

The Suni teatel teenis 22-aastane naine platsile jooksmisega umbes kolme miljoni naela väärtuses reklaami. 

Kinsey Wolanski Instagrami lehel ei seisa praegu muud kui teade «Vabandage, aga see lehekülg ei ole saadaval.»

Sellele vaatamata on «Vitaly Uncensored» Instagram avatud ning seal on ka materjal sellest, kuidas blond naine Madridid platsile jookseb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why you mad tho? ?‍♂️

A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on

Samamoodi on avatud ka mehe YouTube'i kanal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles