Uus kohtulahing: sensitiiv Veet Mano nõuab Katrin Lustilt suurt valuraha (3)

Elu24
Copy

Harju maakohtus algas esmaspäeval uus kohtuprotsess «Kuuuurija» saatejuhi Katrin Lusti vastu. Nüüd nõuab temalt vabandamist ja suurt valuraha tuntud sensitiiv Veet Mano.

Veet Mano Wannaquoti esitas hagi Katrin Lusti vastu ebaõigete andmete ümberlükkamiseks ja ebaõigete andmete eemaldamiseks või ebaõigete andmete eemaldamise jaoks tahteavalduse andmise kohustamiseks ning kahju hüvitamiseks.

Reporter avaldas eile, et Veet Mano nõuab Lustilt 50 000 eurot valuraha.

Elu24 võttis ühendust ka Katrin Lustiga, kes ütles, et et kahetse Mano teemal loo tegemist: «Peale saadet tulid vähihaiged tänaval ligi ja tänasid loo eest, sest otsustasid minna arsti ja mitte nõia juurde.»

Katrin Lust Harju maakohtus 27. mai 2019. aastal.
Katrin Lust Harju maakohtus 27. mai 2019. aastal. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Kuuuurija» avaldas 2016. aastal loo, milles Katrin Lust võttis luubi alla kuulsa sensitiivi Veet Mano rolli 2016. aasta kevadel kõigest 28-aastasena surnud tuntud blogija Kadri Luige juhtumis. 

Toona uuris Lust, kas Manol võis olla seos tüdruku surmaga, kuna väidetavalt ei lubanud mees Kadril võtta arsti kirjutatud ravimeid.

Mano andis toona kommentaari ka Elu24le ja kinnitas, et vastupidiselt süüdistusele oli ta rangelt soovitanud Kadril ravimeid võtta ning lisaks toituda tervislikult.

Mano osutas toona, et TV3 ise näitas klippi, kus ta selgesõnaliselt ütleb, et Kadri peab võtma ravimeid. Vaata videointervjuud Manoga SIIT!

Teist suurt kohtulahingut peab Katrin Lust USA ärimehe Iraj Zandiga, keda Lust süüdistas 2017. aasta «Kuuuurija» saates vägistamises ja pedofiilias. Selle eest nõuab ärimees Lustilt kohtu kaudu miljoni euro suurust valuraha. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles