«Troonide mängu» eelloo näitlejanna Miranda Richardson pillas vihje

Inna-Katrin Hein
Copy
Miranda Richardson mais 2019
Miranda Richardson mais 2019 Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» viimane osa oli HBO kanali eetris 19. mail ja Foxis 20. mail, kuid juba enne lõppu käivitusid Põhja-Iirimaal Belfastis selle sarja eelloo võtted.

Teada on, et selles sarjas mängivad Naomi Watts, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower ja Miranda Richardson, kes nüüd pillas uue sarja kohta vihje, kirjutab news.com.au.

Naomi Watts 2018
Naomi Watts 2018 Foto: PBG / EMPICS Entertainment/Scanpix

61-aastase Richardsoni sõnul meeldib talle 2011 – 2019 eetris olnud sari, kuid see sari, kus tema mängima hakkab, tuleb täiesti erinev, sest tegevus toimub erineval ajal kui oli algses sarjas.

Miranda Richardson mais 2019
Miranda Richardson mais 2019 Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Scanpix

«Mulle meeldis, kuidas algses sarjas lugu lahti rullus ja seda jutustati. Jätkame sellega ka uues sarjas, kuid täiesti uute tegelaste ja olukordadega. Kuid on ka sellist, mis oli algses ja mida ei saa uuest välja jätta. Mis puudutab «Troonide mängu» põhitegelasi, siis neid enam ei näe, välja arvatud ühte tegelast,» oli näitlejanna salapärane.

Öökuningas (Vladimir Furdik) lendamas seitsmenda hooaja lõpul jäädraakoniga
Öökuningas (Vladimir Furdik) lendamas seitsmenda hooaja lõpul jäädraakoniga Foto: / AP/Scanpix

Sarja asjatundjate arvates keskendub uus sari Öökuningale ja tema armeele.

HBO kirjeldab uut sarja nii: «Eelloo tegevus toimub tuhandeid aastaid enne «Troonide mängu» sündmusi. On kangelaste ja jumalate kuldajastu, kuid ka selle ajastu kõige pimedam periood. Saame teada saladusi nii Westerosi kui Öökuninga, kuid ka Starkide kohta. Paljud fännid võivad arvata, et teavad raamatutest seda lugu, kuid tegemist on uue nurga alt avalduva looga».

Kinnitamata andmetel kannab uus sari pealkirja «Bloodmoon» ja esimene osa peaks vaatajateni nõudma 2020. aasta sügisel.

Kriitikute sõnul peavad uue sarja arendajad, HBO, näitlejad ja võttemeeskond pingutama, et olla sama kõrgel tasemel, kui olid algse seriaali tegijad ja näitlejad.

Uue sarja taga on nii romaanisarja «Jää ja tule laul» autor George R R Martin kui produtsent ja stsenarist Jane Goldman.

Martin teatas Twitteris, et ta ai avalda, milline on uus sari, kuid ta soovitas fännidel võtta ette romaan «Fire&Blood», mis räägib Targaryenide dünastiast. Selle esimene osa ilmus USAs novembris 2018.

Algse sarja «Troonide mäng», mis põhines Martini romaanidel, taga olid produtsendid ja stesenaristid David Benioff ja Daniel Brett Weiss.

Stsenaristid ja produtsendid David Benioff (vasakul) ja D.B. Weiss
Stsenaristid ja produtsendid David Benioff (vasakul) ja D.B. Weiss Foto: VALERIE MACON / AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles