Hollywoodi hästi hoitud saladus: karmikoeline filmistaar abiellus eestlannaga, kellega sai lapse (20)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy

James Bondi pahalase ja paljude teiste säravate filmirollide poolest tuntud Hollywoodi näitleja Robert Davi (67) kohtus Eestis tartlannaga, kellega on tänaseks abiellunud ja hiljuti sai paar lapse. Saladus on olnud sedavõrd hästi hoitud, et selle armuloo kohta pole andmeid ka interneti üüratus avalikus inforuumis. Kertu Jukkumi eksklusiivses loos täidab Davi ise selle infotühimiku ja annab esimese intervjuu Eesti meediale. 

Märuliklassikas «Visa hing» eriagent Johnsonit kehastanud Davi meenutab, et kui ta esimest korda Eestis kontserdi andis, esitas ta publikule saatusliku küsimuse: «Kas keegi hakkab abielluma?»

Jaatavat vastust mitte kuuldes teatas mees, et ta ise on saadaval. Saatuslik kohtumine tartlanna Diana Doroninaga (38) leidis aset samas kohas aasta hiljem, kui taas kontserti andev Davi teda publiku seas märkas. 

Hollywoodi näitleja Robert Davi ja tema abikaasa Diana Doronina.
Hollywoodi näitleja Robert Davi ja tema abikaasa Diana Doronina. Foto: Erakogu

«Vaatasin talle silma ja sain sel hetkel aru, et tema on see õige,» on mees oma valikus kindel. «Ma võin meie suhte kohta öelda, et mul oli kohe selline tunne, nagu me oleksime juba eelmises elus koos olnud. Mingid nähtamatud jõud tõmbasid meid teineteise poole ja mind Eesti poole,» avaldab Davi detaile saatuslikult kohtumiselt. 

Filminäitleja on Eestist ja siinsetest naistest lummatud. «Teie naised on kõik suurepärased, jõulised ja naiselikud, armsad ja elegantsed,» räägib maailmas palju rännanud mees. «Diana on kõige erilisem naine, keda ma kohanud oled. Armastav, tundlik, spirituaalne, praktiline, poeetiline, positiivne ja sensuaalne,» jagub andekal näitlejal kiitvaid sõnu oma abikaasale.

Hiljaaegu sõuti Las Vegases abieluranda. «See on esimene kord, kui sellest räägin, sest me ei soovinud suurt uudist, registreerimine oli vaid meile kahele ja väga intiimne,» avaldab Robert. Tema sõnul on siiski plaanis ka suuremad pulmapeod, mis peetakse nii mehe kodukandis Itaalias kui Diana kodumaal Eestis.

Filminäitleja Robert Davi on varem kahel korral abielus olnud ja tal on kokku viis last. «Mul on varem olnud mitu suhet, mis on sügavad ja tähenduslikud, kuid nüüdne suhe on midagi erilist, olen nüüd vanem ja küpsem,» on mees veendunud, et Dianaga tekkinud klapp on midagi, mida ta varem ei ole kogenud. «Me armastame ja hoiame üksteist, kuid vajadusel oleme valmis ka kompromissideks. Midagi ei saa tulla meie vahele,» on filminäitleja kindel ja soovib vaid, et tal oleks siin maa peal enam aega seda kõike nautida. 

Perepilt: näitleja Robert Davi ja tema abikaasa Diana Doronina ühise beebiga.
Perepilt: näitleja Robert Davi ja tema abikaasa Diana Doronina ühise beebiga. Foto: Erakogu

«Läbi meie 17. mail sündinud tütre Gabriella Nicole'i olen Eestiga veelgi enam seotud,» tunnistab mees uhkelt ja avaldab, et Eestiga seostub vaid üks keeruline nüanss. «Teie keel, see on ikka väga keeruline,» annab ta teada, kuigi tunnistab, et on mõned sõnad ja väljendid Diana abiga siiski selgeks saanud. ««Ma armastan sind» ja kõik need teised armsad pöördumised,» loetleb ta ja lubab enne oma järgmist Eesti külastust keelt rohkem praktiseerida. 

Robert Davi abikaasa Diana Doronina 17. mail sündinud tütrega.
Robert Davi abikaasa Diana Doronina 17. mail sündinud tütrega. Foto: Erakogu

Robert Davi külastab Eestit taas detsembris, kui suurmeister Frank Sinatra elegantseid laule Talllinnas Saku Suurhallis ja Tartus toimuval Jõulugalal esitab.

«Me ei tea, mida tulevik toob, aga ma ei välista, et Eestis oleks ka tore elada,» avaldab mees, et on valmis Eestiga end tulevikus enamgi siduma. «Mul on Eesti naine ja tema perekond, palju eestlastest sõpru,» on Robert Davi tänulik. 

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles