Aasta stiilseimad on Maarja-Liis Ilus ja Taavi Eelmaa

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta 2008 stiilseimad Maarja-Liis Ilus ja Taavi Eelmaa
Aasta 2008 stiilseimad Maarja-Liis Ilus ja Taavi Eelmaa Foto: Anu Saagim
Neljapäeval, 7. jaanuaril kuulutas ajakiri Stiil välja aasta 2008 stiilseima naise ja mehe. Nendeks olid seekord lauljatar Maarja-Liis Ilus ja näitleja Taavi Eelmaa.

Aasta stiilseimad inimesed valivad ajakirja Stiil lugejad. Pidulikku sündmust olid külalised palutud tähistama restorani Kolm Õde.

Elu24 uuris aasta stiilikuningannalt Maarja-Liisilt, mis on see miski, mis teeb ühe inimese stiilseks. 

Kui ma vaid teaks... Ma tõesti ei tea. Ma ei tea neid kriteeriume, mille järgi hinnatakse. Aga arvan, et stiilsus algab võib-olla kusagilt seestpoolt.

Samas aga arvan, et hea stilist teeb ükskõik kellest stiilse inimese. Kas ta just kogu aeg stiilne on, aga usun, et avalikkuse ees saab igasugusest inimesest stiilse teha.

Tantsusaates olid sul megavinged tantsukleidid. Isegi žüriiliikmed ei suutnud seda mainimata jätta, rääkimata pealtvaatajatest. Kuidas oskasid endale nii hea stilisti valida? 

Minu tantsukleitide autor oli Riina Põldroos. Ta on ka varem mulle esinemisteks kleite teinud ja see oli minu enda soov, et võtta keegi, kes jätab mind sinna tantsukleitide sisse ka alles, et minust ei saaks lihtsalt võistlustantsija. 

Selles suhtes sujub Riinaga meil koostöö hästi ja tänu temale ma pääsesin ka esile ja kindlasti tänu temale olen ma ka täna siin.   

Kui pingsalt jälgid moodi? 

Ikka jälgin. Loen loomulikult moeajakirju. Nii Eesti kui ka välismaa omasid. Arvan, et mingil määral peaks siiski kursis olema sellega, mis maailmas toimub. Loomulikult on see juba igaühe enda otsustada, kui palju ta ka oma garderoobi moetrendide järgi sätib. 

Aasta stiilseim mees Taavi, kas kannad iga päev nii šikki ülikonda nagu täna õhtul? 

Täna pingutasin siiski veidi rohkem kui tavaliselt.

Mis firmaülikonda kannad? 

Zara. Ostsin selle umbes pool aastat tagasi ühe matuse jaoks. 

Mis sa ise arvad, miks Stiili lugejad just sind märkasid?

Seda tuleks ilmselt lugejatelt küsida. Aga ma loomulikult ka ise loen Stiili ja võtan sealt õppust. Lähtun sellest, mida seal soovitatakse, aga ainult vastupidi. Võib-olla on lugeja seda märganud. 

Mis on sinu arvates stiil? 

Ma ei tea, mis on stiil, aga ma olen juba piisavalt eakas, et rõhuda ajatule elegantsile. Aga helistasin täna ka igaks juhuks Rain Tolgile, kes oli samuti mõni aeg tagasi selle suurepärase tiitli vääriline. 

Tolk ütles, et stiil kui selline on väga ohtlik, sest see võidakse sult võtta, see võib kaduma minna, seda võidakse varastada ja et seepärast tuleks sellega ettevaatlik olla. Sellega võib sattuda verise kuklaga vanalinna sillutisele. 

Mis teeb inimese stiilseks? 

Jutt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles