Õõvastav galerii: hulljulge briti noormees riskib kuulsuse nimel oma eluga

Elu24
Copy

Suurbritanniast pärit Robbie Borthwick (22) ronis varustuseta 30 meetri kõrgusele kõrgepingemasti otsa. Eluohtlik trikk jäi noormehe jaoks aga lahjaks ning Borthwick otsustas ühe käega kõrgustes rippudes neelata alla ka 20 cm kööginoa. 

Borthwicki eluohtlikku trikki filmis tema sõber Elvis Bogdanvos (20), kes oli samuti ilma varustuseta kümnete meetrite kõrgusel. Mõlema jaoks ei olnud see aga esimene hulljulge ettevõtmine. Noormehed on varemgi oma ekstreemsete trikkidega meedia tähelepanu alla sattunud.

2018. aastal rippus Borthwick ühe käega 36 meetri kõrgusel kraana küljes ja jõi pudelist viina. Pärast trikitamist nad küll arreteeriti, kuid poisid pääsesid vaid trahviga, teatas dailyrecord.co.uk.

Aasta varem ronisid nad 30 meetri kõrgusel, vahendas dailyrecord.co.uk. «See värk ei ole tähelepanu või kuulsuse nimel. Ma teen seda enese rahuldamiseks. Ma tungivalt soovitan teistel ennast ja Robbiet mitte kopeerida,» kommenteeris Bogdanvos 2017. aastal poiste hulljulget ettevõtmist.

Kaks aastat hiljem räägib Borthwick aga vastupidist, kinnitades, et teeb seda kõike justnimelt kuulsuse nimel. «Ma ei ütle, et ma olen segane, aga mul pole põhjust surma karta,» lisas Borthwick oma viimase triki järel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles