Lesbipaari rünnati, kui nad keeldusid suudlemast (3)

Elu24
Copy
Melanie Geymonat (paremal) jagas sotsaalmeedias endast ja tüdruksõbrast vahetult pärast kallaletungi tehtud fotot
Melanie Geymonat (paremal) jagas sotsaalmeedias endast ja tüdruksõbrast vahetult pärast kallaletungi tehtud fotot Foto: Melanie Geymonat / Facebook

Suurbritanniast pärit Melanie Geymonat (28) ja tema tüdruksõber Chris sattusid homofoobse kallaletungi ohvriks. Mõlemad naised vajasid pärast juhtunut arstiabi.

Rünnak leidis aset, kui naised sõitsid öösel Londonis kahekordse bussi teisel korrusel. Samas bussis viibinud noormehed, avastades, et naised on suhtes, ahistasid ja sundisid neid suudlema, vahendab bbc.com.

Juhtunut sotsiaalmeedias jaganud Geymonat selgitas, et kuna naised keeldusid suudlemast, siis proovis ta vaenulikku olukorda rahustada naljatades. «Chris isegi teeskles, et on haige, aga nad ahistasid edasi, viskasid meid sentidega ja muutusid üha entusiastlikumaks.»

«Järgmisel hetkel olid nad keset bussi ja Chris kakles nendega, nägu verine ja kolm meest peksid teda» kirjeldab Geymonat. Olukorda tormanud Geymonat sattus ise samuti vägivaldse rünnaku ohvriks.

«Enda verd nähes muutusin uimaseks ja kukkusin. Ma ei mäleta, kas ma kaotasin teadvuse või mitte. Järsku oli buss peatunud, politsei oli kohal ja mu veri oli kõikjal,» meenutab Geymonat. Mehed murdsid naise ninaluu, varastasid tema telefoni ja käekoti, ning põgenesid sündmuskohalt. 

Geymonati sõnul on ta alati verbaalset vägivalda kogenud, kuid varem pole keegi talle tema seksuaalsuse pärast füüsiliselt kallale läinud.

BBC LGBT korrespontendi Ben Hunte sõnul on homofoobsete rünnakute arv alates 2014. aastast Londonis nelja aastaga peaaegu kahekordistunud.

Briti Tööpartei juht Jeremy Corbyn pidas naistega juhtunut šokeerivaks. Ta kommenteeris sotsiaalmeedias, et «homofoobia ja vägivald naiste vastu peab meie ühiskonnas lõppema.» Corbyn rõhutas solidaarsusele LGBT+ kogukonnas, kus iseendaks olemise pärast kannatatakse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles