Kuula: kuulujutud vastasid tõele ja postuumselt ilmus Avicii uus album (3)

Elu24
Copy
Tim «Avicii» Bergling 2015
Tim «Avicii» Bergling 2015 Foto: Daniel Leal-Olivas / PA Wire/PA Images/Scanpix

Rootsi DJ Avicii, kes eelmisel aastal suri, nime alt tuli välja uus album, mis jääb uute lugude puudumisel ühtlasi ka tema viimaseks. Album kannab nime «Tim» tema kodanikunime Tim Berglingi järgi.

Produtsent ja DJ Tim Bergling suri ootamatult eelmisel aastal Omaanis, kuid pärast tema surma jäid pooleli mitmed projektid, millega rootslane tegeles. 

Enne surma oli Avicii lõpetanud mitmed uue albumi lood. Ülejäänud laulud, mis olid peaaegu valmis, lõpetas produktsioonitiimide trio, kes Aviciiga tema lühikese, kuid eduka karjääri ajal koos töötasid.

Triol oli palju loomingulist vabadust, kuid jälgisid ka Berglingi juhendeid, mille ta maha jättis.

Avicii albumi «Tim» tulud lähevad Tim Berglingi nimelisele fondile, mis tegeleb mitmed DJ jaoks olulise valdkonnaga, seal hulgas vaimse tervise, enesetappude ennetamise ja looduskaitsega.

Tim «Avicii» Bergling.
Tim «Avicii» Bergling. Foto: Lucy Nicholson / Reuters/Scanpix

Avicii uus album tuleb vaatamata sellele, et tema esindajad ütlesid alles eelmisel kuul, et posthuumset albumit ei tule. Avicii esindaja Diana Baron ütles, et ingliskeelsed väljaanded tõlgendasid Rootsi Aftonbladeti artiklit valesti ja noorelt surnud diktori ei tule välja uut albumit.

Baron kinnitas, et varalahkunud muusik töötas värske muusika kallal ja andis sellest aimu ka sotsiaalmeedia vahendusel. «Praegusel momendil on info uuest albumist kuulujutt, mida levitavad lootusrikkad fännid,» kommenteeris ta.

Valeinfo võis tema sõnul minna levima Variety intervjuust plaadifirma esindaja Neil Jacobsoniga, kus ta teatas, et Avicii järgmisel albumil on muusiku parimad lood läbi mitme aasta.

Kuula Avicii albumit «Tim» Spotify vahendusel.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles