Guns N' Rosesi bassimehel on veel aasta hiljem Eesti kontsert eredalt meeles: terve riik tuli meid kuulama!

Elu24
Copy
Guns N' Rosesi kontsert Tallinnas. Vasakult Duff McKagan, Axl Rose, Dizzy Reed, Slash ja Frank Ferrer.
Guns N' Rosesi kontsert Tallinnas. Vasakult Duff McKagan, Axl Rose, Dizzy Reed, Slash ja Frank Ferrer. Foto: Madis Sinivee

Kuigi Guns N' Rosesi Tallinna kontserdist on möödas peaaegu aasta, mäletab bändi basskitarrist Duff McKagan seda õhtut kui eilset.

USA rokkbändi Guns N' Roses algkoosseisus mänginud ja 2016. aastal ansambliga uuesti liitunud basskitarrist Duff McKagan mainis USA koomiku ja kirjaniku Marc Maroni taskuhäälingus Eestit.

Duff McKagan
Duff McKagan Foto: Scanpix

55-aastane McKagan rääkis, et bänd on taasühinemisturneel andnud üle maailma «uskumatult suuri kontserte». Saatejuht Maron ütles seepeale naljatledes, et Guns N' Roses ei tuurita linnast linna nagu enamasti kombeks, vaid riigist riiki.

Selle peale tuli muusikul esimesena meelde Eesti. «Eestis oligi nii, et terve riik tuli kontserdile,» ütles McKagan.

Rahvas Guns N' Rosesi kontserdil Tallinnas.
Rahvas Guns N' Rosesi kontserdil Tallinnas. Foto: Madis Sinivee

Guns N' Roses esines taasühinemisturnee «Not in This Lifetime... Tour» raames Tallinna lauluväljakul mullu 16. juulil. Kaks aastat väldanud turnee kestel andis bänd 159 kontserti, 38 neist Euroopas.

​McKagan rääkis taskuhäälingus, kuidas on seilanud rokimerel ning randunud nüüd kodusadamas, kus on armastav perekond, kainus, taasühinenud bänd ja uus sooloalbum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles