Suudlemast keeldunud lesbipaari ründajad arreteeriti

Elu24
Copy
Melanie Geymonat (paremal) jagas sotsaalmeedias endast ja tüdruksõbrast vahetult pärast kallaletungi tehtud fotot
Melanie Geymonat (paremal) jagas sotsaalmeedias endast ja tüdruksõbrast vahetult pärast kallaletungi tehtud fotot Foto: Melanie Geymonat / Facebook

Melanie Geymonat ja tema tüdruksõber Chris sattusid Suurbritannias homofoobse kallaletungi ning varguse ohvriks. Vägivaldse rünnaku järel arreteeriti 5 noormest, vahendab Daily Mail.

Kahekordse bussi teisel korrusel veriseks pekstud naiste sõnul mindi neile kallale, kuna naised keeldusid suudlemast. Geymonat proovis olukorda esialgu lahendada naljatades, kuid tulutult. «Chris isegi teeskles, et on haige, aga nad ahistasid edasi, viskasid meid sentidega ja muutusid üha entusiastlikumaks,» meenutas naisterahvas kallaletungi.

«Enda verd nähes muutusin uimaseks ja kukkusin. Ma ei mäleta, kas ma kaotasin teadvuse või mitte. Järsku oli buss peatunud, politsei oli kohal ja mu veri oli kõikjal,» kirjeldas Geymonat vägivaldset õhtut.

Noormehed murdsid Chrisi lõualuu, Geymonati nina, ning varastasid naiste telefoni ja käekoti. 

Londoni Metropolitani politsei lisas, et toimunud rünnakus ja varguses kahtlustatavad viis noormeest vanuses 15 kuni 18 arreteeriti nädalavahetusel. Politsei eestkõneleja lisas, et juhtunuga seoses otsitakse tunnistajaid ning homofoobse rünnaku kohta kogutakse informatsiooni.

Birmingham Live teatel on kõik viis kahtlusalust hetkel kautsjoni vastu vabastatud ning kohtuprotsess toimub juulis. 

Homofoobsete kuritegude arv on Londonis viimase nelja aasta jooksul peaaegu kahekordistunud. Metropolitani politsei sõnul teatati 2014. aastal 1488 kuriteost ning 2018. aastaks oli juhtunute arv kasvanud 2308ni. Politsei sõnul on arv tõusnud, kuna inimesed teavitavad homofoobsetest rünnakutest rohkem, vahendab dailymail.co.uk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles